Περιστέρι όπως... Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα!

Gazzetta team
Περιστέρι όπως... Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα!

bet365

Το Περιστέρι winmasters έγινε μόλις η τρίτη ομάδα που κερδίζει δύο ή περισσότερες φορές τον Ρικ Πιτίνο ως προπονητή του Παναθηναϊκού έπειτα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα!

Η ομάδα των δυτικών προαστίων έσπασε το νικηφόρο σερί του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην ΕΚΟ Basket League, επικρατώντας με σκορ 82-78 των «πράσινων» που αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων κι έπαιξαν κακό μπάσκετ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ενώ ακολουθεί η «διαβολοβδομάδα» και οι αναμετρήσεις με τη Φενέρμπαχτσε και τη Μακάμπι.

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος, το Περιστέρι winmasters υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό στην πρώτη ήττα του στο πρωτάθλημα ενώ έγινε μόλις η τρίτη ομάδα έπειτα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα που κερδίζει +2 φορές τον Ρικ Πιτίνο ως κόουτς του «τριφυλλιού»!

Στις 31 Μαρτίου 2019, οι Περιστεριώτες με τον Αργύρη Πεδουλάκη στην άκρη του πάγκου με 80-72 στο κεκλεισμένων των θυρών «Ανδρέας Παπανδρέου» και σήμερα ο Νίκος Παπανικολόπουλος ήταν εκείνος που οδήγησε τους «κυανοκίτρινους» στο ροζ φύλλο.

Από κει και πέρα, η Ρεάλ επικράτησε πέρσι του Παναθηναϊκού στη regular season (73-74 εκτός) και στα playoffs (75-72 εντός, 78-63 εντός, 82-89 εκτός). Σε ό,τι αφορά την Μπαρτσελόνα, οι Καταλανοί επιβλήθηκαν φέτος του «τριφυλλιού» στο Palau Blaugrana με 98-86 και πέρσι επικράτησαν στην Καταλονία με 79-68.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα