Γαβριήλ: «Στον Πανιώνιο μου παρέχουν όλα όσα χρειάζομαι»

Gazzetta team
Γαβριήλ: «Στον Πανιώνιο μου παρέχουν όλα όσα χρειάζομαι»

bet365

Ο προπονητής του Πανιωνίου μίλησε σε κυπριακή ιστοσελίδα για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Ο Πανιώνιος με τον Λίνο Γαβριήλ στον πάγκο έχει ρεκόρ 3-3 με νίκες κόντρας στις τρεις ομάδες της Θεσσαλονίκης (Ηρακλή,ς ΠΑΟΚ, Άρης).

Ο Κύπριος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στο «Cyprusbasket» και μίλησε για πολλά και διάφορα θέματα.

Μέρος των δηλώσεων αναφέρουν:

Για τη νίκη επί του Άρη: Ήταν ένα σημαντικό διπλό με βάση την κρισιμότητα του αγώνα και για τις δυο ομάδες αλλά ειδικότερα για τον αντίπαλο . Δεν ξέρω εάν μας ταιριάζει η Θεσσαλονίκη αλλά σίγουρα έχουμε κτίσει ένα καλό μομέντουμ το οποίο πρέπει να εκμεταλλευτούμε στην συνέχεια μένοντας ταπεινοί και δουλεύοντας σκληρά ,καμία ομάδα δεν σώθηκε με τέσσερις νίκες .

Για τους στόχους του Πανιωνίου: Ο στόχος του Πανιωνίου είναι ξεκάθαρα να παραμείνει στην κατηγορία ,όπως έχω πει και πριν δεν έμεινε κανείς με τέσσερις νίκες στην κατηγορία θα χρειαστούμε σκληρή δουλειά για να το καταφέρουμε και να παραμείνουμε ταπεινοί και ενωμένοι και ειδικά μετά από τέτοια θετικά αποτελέσματα να κάνουμε ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια για βελτίωση .

Για το αν είναι δύσκολο να εργάζεσαι στην Ελλάδα: Καλά εύκολο δεν είναι σίγουρα ,υπήρχε και θα υπάρχει προκατάληψη αλλά δεν ασχολούμαι ποτέ με αυτά είναι και λογικό , δεν έχω όμως βιώσει κάποιο περιστατικό μέχρι τώρα που να δυσκολεύει την καθημερινότητα μου . Μετά από 5 σεζόν σε Αφρική και Μέση Ανατολή μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής νιώθω υπέροχα και εντός και εκτός γηπέδου μιας και έχω σπουδάσει και εργαστεί αρκετά χρόνια στην Ελλάδα στο παρελθόν όποτε νιώθω ότι είμαι πραγματικά σπίτι μου . Παρά τις δυσκολίες των τελευταίων χρόνων ο Πανιώνιος παραμένει Πανιώνιος και οι άνθρωποι τις ομάδος μου παρέχουν ότι χρειάζομαι έτσι ώστε να εργαστώ με ηρεμία και να έχω μια φυσιολογική ζωή στην Αθήνα .

Αναλυτικά η συνέντευξη ολόκληρη εδώ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα