Μανωλόπουλος: «Σε άλλα ματς είχε... γείρει αυτό το γήπεδο»

Gazzetta team
Μανωλόπουλος: «Σε άλλα ματς είχε... γείρει αυτό το γήπεδο»

bet365

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε για το ματς του ΟΑΚΑ και υπογράμμισε ότι είναι ευχαριστημένος μόνο από την εικόνα της ομάδας αλλά όχι και από το γεγονός ότι δεν ήταν συγκεντρωμένη και στα 40 λεπτά.

Ο τεχνικός του Ηφαίστου είπε αρχικά ότι «στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός έχει παίξει πολλά παιχνίδια τον τελευταίο καιρό, εκτός Ολυμπιακού που είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ματς, απέναντι σε πολύ καλές ομάδες και έχει γείρει το γήπεδο. Αν αυτό είναι το κριτήριο θα έπρεπε ένα είμαι ευχαριστημένος. Όταν χάνεις όμως δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος. Θα έπρεπε να έχουμε παίξει καλύτερα και να είμαστε ανταγωνιστικοί για 40 λεπτά. Αλλά δεν ήμασταν για 40 λεπτά και αυτό είναι κάτι που δεν μου άρεσε. Υπάρχουν πολλά θετικά στοιχεία που θα κρατήσω για την συνέχεια, αλλά και πολλά αρνητικά στα οποία θα πρέπει να βελτιωθούμε πολύ γρήγορα».

Και κατέληξε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και τον κόουτς Πιτίνο όχι μόνο για τη νίκη αλλά και για την καλή πορεία που κάνει η ομάδα τους στη EuroLeague. Κάνουν εξαιρετική δουλειά και τους εύχομαι καλή επιτυχία για τη συνέχεια των υποχρεώσεων τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα