Ματσιούλις: «Ο Ολυμπιακός δεν μας λείπει, η ΑΕΚ έχει μεγάλες φιλοδοξίες»

Ματσιούλις: «Ο Ολυμπιακός δεν μας λείπει, η ΑΕΚ έχει μεγάλες φιλοδοξίες»

Gazzetta team
Ματσιούλις: «Ο Ολυμπιακός δεν μας λείπει, η ΑΕΚ έχει μεγάλες φιλοδοξίες»

bet365

Ο Γιόνας Ματσιούλις μίλησε για την απουσία του Ολυμπιακού από τη Basket League ενώ ανέφερε πως η ΑΕΚ έχει μεγάλες φιλοδοξίες.

Στο «basketnews.lt» μίλησε ο Γιόνας Ματσιούλις και στάθηκε στην ΑΕΚ, στον Κουζμίνσκας και την απουσία του Ολυμπιακού από τη Βasket League.

Για τον Ολυμπιακό: «Δεν μας λείπει ο Ολυμπιακός. Ειδικά όταν παίζεις δυο ματς την εβδομάδα, υπάρχει μεγάλη καταπόνηση. Αν υπήρχε και ο Ολυμπιακός, θα ήταν ακόμα μία ομάδα υψηλού επιπέδου στη διοργάνωση και αυτό θα σήμαινε έξτρα βάρος για εμάς. Δεν μας λείπει αγωνιστικά. Όταν μιλάμε για φιλάθλους, πλέον απουσιάζει η μεγάλη αντιπαλότητα, γύρω από την οποία ήταν χτισμένη όλη η λίγκα. Από αυτή την άποψη, είναι αισθητή η απουσία».

Για τον Κουζμίνσκας: «Αυτό είναι δικό τους θέμα. Ο Μιντάουγκας ήθελε να παίζει περισσότερο, αυτή είναι η επιθυμία κάθε παίκτη. Ας ελπίσουμε πως αυτό θα λειτουργήσει».

Για την ΑΕΚ: «Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες. Διαθέτουμε παίκτες που έχουν αγωνιστεί στην Εuroleague, αλλά και νεαρούς Έλληνες με μεγάλη προοπτική, με βλέψεις ακόμη και για το ΝΒΑ. Στην αρχή κάναμε κάποιες συνεχόμενες ήττες, αλλά έχουμε βελτιωθεί κι ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε έτσι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα