Σερέλης: «Καταπληκτικοί αμυντικά οι παίκτες μου, τεράστια νίκη»

Gazzetta team
Σερέλης: «Καταπληκτικοί αμυντικά οι παίκτες μου, τεράστια νίκη»

bet365

Ο Χρήστος Σερέλης... έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του μετά τη νίκη του Λαυρίου απέναντι στον Ήφαιστο για την 4η αγωνιστική της EKO Βasket League.

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης μετά τη νίκη του Λαυρίου κόντρα στον Ήφαιστο

«Σήμερα έχουμε κάνει μία τεράστια νίκη, πραγματικά τεράστια νίκη, διότι παίζαμε με μία πολύ καλή ομάδα η οποία προηγούνταν στο σκορ μέχρι και 12 πόντους διαφορά και συνήθως η νεανική ομάδα που έχουμε όταν βρίσκεται υπό τέτοια πίεση μέχρι τώρα δεν είχε δείξει ότι αντιδρά ώριμα από την άμυνα να κερδίσει το ματς.

Σήμερα όμως πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου ήταν πάρα πολύ καλοί αμυντικά στο 2ο ημίχρονο πάρα πολύ καλοί, καταπληκτικοί θα έλεγα δεν άφησαν καμία μπάλα καμία κατοχή και στην πορεία αποκτήσανε το καθαρό μυαλό στην επίθεση βάλανε 3-4 μεγάλα σουτ για να πάρουμε το ματς και έτσι όπως πήγαινε το ματς η ομάδα που θα έβαζε ένα -δύο μεγάλα σουτ στο τέλος θα κέρδιζε το παιχνίδι.

Το σημαντικό θα επαναλάβω για άλλη μία φορά ότι κάναμε επί ενός αντιπάλου που είναι πάρα πολύ έμπειρος, και το staff το προπονητικό και οι παίκτες που έχουν τεράστιες παραστάσεις και από Ευρωπαϊκές διοργανώσεις όχι μόνο από το Ελληνικό πρωτάθλημα και είναι μία νίκη στην ουσία που μας δίνει το δικαίωμα να κρατάμε γερά στο πρωτάθλημα και να έχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή στο πρωτάθλημα να παραμείνουμε στην κατηγορία να τον βλέπουμε από την 4η αγωνιστική αρκετά ελπιδοφόρα.

Στην ουσία θα έλεγα πως μετά τις πρώτες 4 αγωνιστικές έχουμε το απόλυτο επειδή υπήρχε και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Λαύριο που είναι μία ομάδα που όσο καλά και να παίζαμε δεν είναι καθόλου των δυνατοτήτων μας. Να δώσω συγχαρητήρια για την μέχρι τώρα πορεία του στον Ήφαιστο να τους πω καλή συνέχεια, και να αναφέρω και κάτι για τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο και μας βοήθησε πάρα πολύ ακόμη και όταν πήγαμε πίσω, νομίζω όμως παρόλο που είμαστε μία μικρή πόλη ότι η ομάδα με τον τρόπο που παίζει και με τον τρόπο που αγωνίζεται αξίζει στο γήπεδο και περιμένουμε και θέλουμε και προσκαλούμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο για να δει αυτή την ομάδα, τη νεανική που βγάζει πάρα πολύ ωραία πράγματα στο γήπεδο.»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα