Τσαϊρέλης: «Έτοιμοι για το διπλό κόντρα στον Πανιώνιο»

Gazzetta team
Τσαϊρέλης: «Έτοιμοι για το διπλό κόντρα στον Πανιώνιο»

bet365

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης στάθηκε στη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στο Ρέθυμνο και ανέφερε πως ο Ήφαστος έχει φτιάξει την ψυχολογία του για το διπλό κόντρα στον Πανιώνιο.

To blog του Μιχάλη Τσαϊρέλη στον ΕΣΑΚΕ

Βελτίωση και συγκέντρωση για τη νίκη

Καλησπέρα σε όλους,

Η δεύτερη αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League μας φέρνει απέναντι σε μία δύσκολη εκτός έδρας αποστολή κόντρα στον Πανιώνιο. Το γεγονός ότι ξεκινήσαμε με νίκη το πρωτάθλημα, μας έφτιαξε την ψυχολογία και δουλέψαμε πολύ καλά, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το «διπλό».

Η αλήθεια είναι πως στην αναμέτρηση με το Ρέθυμνο στηριχθήκαμε στην άμυνα μας η οποία μας βοήθησε να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας στην πρεμιέρα. Είχαμε διάθεση και παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Είναι δεδομένο ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα στην επίθεση και πάνω σε αυτό το κομμάτι δουλεύουμε καθημερινά. Όσο περνούν οι μέρες, όλοι μας προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις που υπάρχουν και σε όσα ζητούν οι προπονητές μας.

Σε αυτό το ματς θα βρούμε μπροστά μας μία ομάδα που ηττήθηκε την πρώτη αγωνιστική αλλά αντέδρασε στο παιχνίδι του Κυπέλλου και σίγουρα θα επιδιώξει να φανεί ανταγωνιστική. Από την πλευρά μας, οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι. Να δείξουμε βελτίωση στο παιχνίδι μας, διατηρώντας την καλή μας άμυνα και να παλέψουμε για τη νίκη.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα