Βασιλόπουλος: «Και ο Νικ θέλει κάποια στιγμή να ξεκουραστεί»

Gazzetta team
Βασιλόπουλος: «Και ο Νικ θέλει κάποια στιγμή να ξεκουραστεί»

bet365

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος σχολίασε την πρόθεση του Νικ Καλάθη να αποσυρθεί από την Εθνική το επόμενο καλοκαίρι, εξηγώντας πως το μπάσκετ χρειάζεται καλύτερη οργάνωση ώστε οι παίκτες να το ευχαριστιούνται και να αποδίδουν.

Ο έμπειρος φόργουορντ του Περιστερίου ανέφερε στο πλαίσιο της παρουσίασης της Basket League 2019/20 και με αφορμή την πρόθεση του Καλάθη να αποχωρήσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα όπως αποκάλυψε στο gazzetta.gr

«Είναι πάρα πολύ επίπονο... Βέβαια στις υπόλοιπες χώρες δεν είναι; Βλέπουμε ότι ο Σκόλα παίζει στα 39 του με την Αργεντινή... Δεν θέλω να βάζω ταμπέλες, ούτε να σχολιάσω τον λόγο που ο καθένας θέλει να σταματήσει από την Εθνική. Ο Διαμαντίδης, για παράδειγμα είχε πει ότι είναι κουρασμένος. Δεν μπορώ να κρίνω κανέναν. Τα παιδιά προέρχονται από δυνατά πρωταθλήματα, έχουν πολλές απαιτήσεις και υποχρεώσεις με τους συλλόγους και τις εθνικές τους. Νομίζω ότι χρειάζεται καλύτερη οργάνωση σε ό,τι έχει να κάνει με το ίδιο το μπάσκετ ώστε τα παιδιά να το ευχαριστιούνται και να αποδίδουν. Ο Νικ, για παράδειγμα κάνει πρωταθλητισμό και τον "κυνηγάνε" όλοι, θέλει κάποια στιγμή να ξεκουραστεί»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα