Ντούσαν Σάκοτα: Θα κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ

Ντούσαν Σάκοτα: Θα κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ

Κάτια Πετροπούλου
Ντούσαν Σάκοτα: Θα κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ

bet365

Το καλοκαίρι του 2020 ο Ντούσαν Σάκοτα αναμένεται να επιστρέψει στην ΑΕΚ, για να κλείσει την καριέρα του στα κιτρινόμαυρα. Η «ανοιχτή» πόρτα στον Λαρεντζάκη.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος βρέθηκε στην Πορταριά (30/08), όπου η ΑΕΚ κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, και το Σάββατο (31/08, 13:00) θα παρακολουθήσει τη φιλική αναμέτρηση με την Καρδίτσα, στο κλειστό της περιοχής. Κατά την παρουσία του στην Πορταριά, παρέθεσε δείπνο στους εκπροσώπους Τύπου και οι ατάκες του ήταν η μια απολαυστικότερη από την άλλη, ενώ δεν έλειψαν και οι... ειδήσεις.

Πέρα από την αναφορά στη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, ώστε να δρομολογήσει το θέμα του γηπέδου στα Άνω Λιόσια (η υπόθεση έχει «κολλήσει» στο γραφειοκρατικό κομμάτι) ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ μίλησε και για παίκτες που ταυτίστηκαν με την ομάδα και φέτος αποχώρησαν. Ο λόγος για τους Ντούσαν Σάκοτα και Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Ο αρχηγός της ΑΕΚ αποχώρησε μετά από τέσσερα χρόνια από την ομάδα για τη Μούρθια.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάκης Αγγελόπουλος, ο διεθνής φόργουορντ θα επιστρέψει το καλοκαίρι του 2020 στη «Βασίλισσα», για να κλείσει την καριέρα του στα κιτρινόμαυρα, κάτι που είναι συμφωνημένο και με την ισπανική ομάδα.

«Θέλει να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ και αυτό θέλουμε κι εμείς», τόνισε. Επίσης, στάθηκε και στην απόφαση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη να αποχωρήσει από την ομάδα για το «υψηλότερο επίπεδο». «Ο Λαρεντζάκης είπε ότι ήθελε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε υψηλότερο επίπεδο, αυτό της EuroLeague. Όταν ένας παίκτης λέει κάτι τέτοιο δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Του προτείναμε να επεκτείνουμε το συμβόλαιό του για τρία χρόνια, αλλιώς να αποχωρούσε, αφού δεν θέλαμε να έχει το μυαλό του αλλού. Η πόρτα θα μείνει ανοιχτή για αυτόν, όπως και για κάθε καλό παίκτη», υποστήριξε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα