Δεν συμμετείχε ο Σαντ - Ρος η προπόνηση της ΑΕΚ (pics & vids)

Δεν συμμετείχε ο Σαντ - Ρος η προπόνηση της ΑΕΚ (pics & vids)

Κάτια Πετροπούλου
Δεν συμμετείχε ο Σαντ - Ρος η προπόνηση της ΑΕΚ (pics & vids)

bet365

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος δεν πήρε μέρος στην σημερινή (30/08) προπόνηση της ΑΕΚ. Το gazzetta.gr βρίσκεται στην Πορταριά, όπου η «Βασίλισσα» κάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της, και σας μεταφέρει το κλίμα.

Ο Κουβανός γκαρντ/φόργουορντ υπέστη κάκωση δεξιού προσαγωγού στην χθεσινή (29/08) προπόνηση, όπως ενημέρωσαν οι «κιτρινόμαυροι», με αποτέλεσμα να μην ακολουθήσει το πρόγραμμα της Παρασκευής και να το παρακολουθήσει από τον πάγκο.

Από την άλλη, ο Κέντρικ Ρέι, που είχε ενοχλήσεις ελαφριάς μορφής στη δεξιά ποδοκνημική, συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης, που έγινε στο Διαδημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πορταριάς - Μακρινίτσας.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, που δήλωσε στην media day της ΑΕΚ πως το ρόστερ έχει κλείσει σε μεγάλο βαθμό, δεν είχε κανένα άλλο απρόοπτο.

Η ομάδα θα δώσει το Σάββατο (31/08, 13:00) φιλικό με την Καρδίτσα κι έπειτα θα επιστρέψει στην Αθήνα. Αυτή θα είναι και η τελευταία μέρα του Δημήτρη Μωραΐτη με την ομάδα, καθώς μετά θα ενσωματωθεί στον Κολοσσό Ρόδου, στον οποίο θα αγωνιστεί δανεικός τη νέα σεζόν.

Δείτε τα πλάνα του gazzetta.gr από την Πορταριά

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα