Ντέιβις: «Έτοιμος να προσφέρω τα πάντα στον Ηρακλή» (vid)

Ντέιβις: «Έτοιμος να προσφέρω τα πάντα στον Ηρακλή» (vid)

bet365

O Άλεξ Ντέιβις αφίχθη στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ηρακλή, εξηγώντας πως ένα όνειρο του ήταν να παίξει στην Basket League και ο «Γηραιός» του έδωσε την ευκαιρία.

Ο 27χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις του: «Ήταν μία πολύ καλή πρόταση, ήθελα άμεσα να πιάσω δουλειά και έτσι ήρθα με την ελπίδα να πετύχουμε τους στόχους μας με την ομάδα του Ηρακλή».

Σε ό,τι αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα, είπε: «Ένα όνειρο μου ήταν να παίξω στο ελληνικό πρωτάθλημα, τώρα μπορώ να το… σβήσω από την λίστα μου γιατί χάρη στον Ηρακλή θα έχω αυτή την ευκαιρία. Ελπίζω να έχω μία εξαιρετική χρονιά και να βοηθήσω την ομάδα».

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στους φιλάθλους του Ηρακλή: «Περιμένω τον κόσμο να μας στηρίξει με ανοιχτές αγκαλιές. Θα είμαι κάθε μέρα εκεί, έτοιμος να προσφέρω τα πάντα και να δώσω το 100%. Ελπίζω να τους προσφέρω ένα καλό… σόου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα