Παναθηναϊκός: Έρχονται Τζόνσον και Μπέντιλ

Παναθηναϊκός: Έρχονται Τζόνσον και Μπέντιλ

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Έρχονται Τζόνσον και Μπέντιλ

bet365

Ουέσλι Τζόνσον και Μπεν Μπέντιλ θα πατήσουν Ελλάδα αύριο(18/8), ενώ την Τρίτη θα έρθουν οι υπόλοιποι ξένοι παίκτες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Αφίξεις θα έχει άυριο (18/8) ο Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Στην Ελλάδα αναμένεται να φτάσει τόσο ο Ουέσλι Τζόνσον, όσο και ο Μπεν Μπέντιλ.

Την Δευτέρα θα έρθουν οι υπόλοιποι ξένοι παίκτες για να ξεκινήσει η προετοιμασία της νέας σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Στην Αθήνα αναμένονται αύριο (18/8) οι Ουέσλι Τζόνσον και Μπεν Μπέντιλ, οι οποίοι θα «ανοίξουν» τον… χορό των αφίξεων των ξένων αθλητών του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Την Δευτέρα (19/8) σειρά θα πάρουν και οι υπόλοιποι προκειμένου από την Τρίτη (20/8) να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου (2019-20) με τις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Οι «πράσινοι» (εξαιρουμένων των διεθνών) θα συνεχίσουν την με προπονήσεις στο ΟΑΚΑ πριν αναχωρήσουν για την Πορταριά του Πηλίου, όπου θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους (από τις 2 ως τις 8 Σεπτεμβρίου).

Ακολούθως, θα δώσουν αρκετά «δυνατά» φιλικά προετοιμασίας με αποκορύφωμα αυτά που θα γίνουν στο πλαίσιο των δύο τουρνουά στα οποία θα συμμετάσχουν.

Το πρώτο χρονικά θα είναι το «Orange Trophy», το οποίο θα λάβει χώρα στο κλειστό «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου, με διοργανωτή τον Προμηθέα. Λεπτομέρειες σχετικά με το συγκεκριμένο τουρνουά θα γίνουν γνωστές από τον Προμηθέα το προσεχές διάστημα.

Το δεύτερο σπουδαίο διεθνές τουρνουά είναι αυτό που διοργανώνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου στη μνήμη του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου. Για δεύτερη σερί χρονιά, τέσσερις από τις κορυφαίες ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα δώσουν το «παρών» στο μεγάλο ραντεβού, τιμώντας τη μνήμη του ιστορικού ηγέτη του «τριφυλλιού».

Συγκεκριμένα, η Maccabi FOX Tel Aviv, η Fenerbahce Beko και η AX Armani Exchange Olimpia Milan, ανταποκρινόμενες θετικά στην πρόσκληση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, θα βρεθούν στην Αθήνα συμμετέχοντας σε ένα σπουδαίο τουρνουά, το οποίο καθιερώνεται πλέον ως θεσμός.

Τα υπόλοιπα φιλικά προετοιμασίας θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα