Παναθηναϊκός: Προσφέρει πολλά χρήματα στον Φριντέτ, αλλά η Κίνα... περισσότερα!

Παναθηναϊκός: Προσφέρει πολλά χρήματα στον Φριντέτ, αλλά η Κίνα... περισσότερα!

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Προσφέρει πολλά χρήματα στον Φριντέτ, αλλά η Κίνα... περισσότερα!

bet365

Ο Τζίμερ Φριντέτ αποτελεί τον διακαή πόθο του Παναθηναϊκού ωστόσο έχει έναν μεγάλο... οικονομικό αντίπαλο! Την Κίνα και τον νέο κανονισμό για το πριμ υπογραφής!

Ο Αμερικανός «μπόμπερ» έχει δεχθεί μια πολύ μεγάλη (για τα δεδομένα της εποχής και της Ελλάδας) πρόταση που ξεπερνάει τα 1,7 εκατομμύρια δολάρια ωστόσο ενδέχεται να μην είναι και αρκετή προκειμένου να τον δελεάσει και να πει το «ναι» στους «πράσινους».

Όπως είναι γνωστό, ο Φριντέτ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές χρονιές στο πρωτάθλημα της Κίνας με τους Σανγκάι Σαρκς και οι ομάδες της χώρας είναι διατεθειμένες να του προσφέρουν πολύ περισσότερα χρήματα προκειμένου να τον κάνουν δικό τους. Ήδη φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση που φτάνει τα 2,5 εκατομμύρια δολάρια και το δέλεαρ γίνεται ακόμα μεγαλύτερο αν λάβει κανείς υπόψιν του τους νέους κανονισμούς στην Κίνα.

Κάθε φορά που ένας παίκτης υπογράφει συμβόλαιο θα πρέπει να λάβει ως πριμ υπογραφής το 40% του συμβολαίου του. Όπερ και σημαίνει ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο Φριντέτ θα πάρει άμεσα ένα εκατομμύρια δολάρια σε περίπτωση που αποδεχθεί την πρόταση από την Κίνα. Εύκολα μπορεί να γίνει αντιληπτό ότι το έργο των «πρασίνων» προκειμένου να αποκτήσουν τον συγκεκριμένο παίκτη είναι πολύ δύσκολο!

Τουλάχιστον ως προς τα οικονομικά δεδομένα, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κοντράρει τα χρήματα των ομάδων της Κίνας. Από την άλλη υπάρχει το δέλεαρ της EuroLeague αν και για παίκτες οι οποίοι δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ στην Ευρώπη, δεν φαίνεται να έχει και ιδιαίτερη σημασία.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα