Κικίλιας: «Ο Γιάννης μας διδάσκει ότι αξίζουμε όλοι ίσες ευκαιρίες!» (gTV)

Κικίλιας: «Ο Γιάννης μας διδάσκει ότι αξίζουμε όλοι ίσες ευκαιρίες!» (gTV)

bet365

Το gazzetta.gr συνάντησε τον υποψήφιο βουλευτή της Α' Αθήνας, Βασίλη Κικίλια και ο Αντώνης Καλκαβούρας τον παλιό του συμμαθητή και σας παρουσιάζουν μία διαφορετική συζήτηση που έλαβε χώρα στο κέντρο της πρωτεύουσας και είχε επίκεντρο την επιρροή του μπάσκετ στην πορεία του πρώην υπουργού Δημοσίας Τάξης.

Χιλή - Περού με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Το ραντεβού μας ήταν προγραμματισμένο πρωί-πρωί στο φημισμένο ανοιχτό γηπεδάκι του Τρίτωνα, όχι επειδή εκεί έκανε τα πρώτα του βήματα το μεγαλύτερο ταλέντο που έβγαλε ποτέ το ελληνικό μπάσκετ, αλλά γιατί ο συγκεκριμένος αθλητικός χώρος «ανακαινίστηκε» το 2007 από τον τότε πρόεδρο του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων, Βασίλη Κικίλια. Δώδεκα χρόνια μετά, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας των πολλών διακρίσεων (ένα χρυσό και δύο αργυρά μετάλλια σε πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα) με τις μικρές Εθνικές ομάδες και των τίτλων με τον Πανιώνιο (Κύπελλο Ελλάδας) και την ΑΕΚ (πρωτάθλημα και 2 Κύπελλα Ελλάδας και Κύπελλο Saporta), είναι ήδη δύο τετραετίες βουλευτής στην Α' Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία, ενώ διετέλεσε για έναν χρόνο υπουργός Δημοσίας Τάξης.

Οι πιο παλιοί που τον θυμούνται μέσα στα γήπεδα, έχουν να λένε για ένα πολύ δυνατό παιδί που έπαιξε περισσότερο με την καρδιά και την ψυχή του και λιγότερο με το ταλέντο του, ήταν καλός συμπαίκτης και ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών. Ο αθλητισμός και το μπάσκετ ήταν το καλύτερο σχολείο για την μετέπειτα επιτυχημένη μεταπήδησή του στην πολιτική και ο ίδιος φυσικά δηλώνει περήφανος που ο μπασκετμπολίστας Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή της χώρας μας στο εξωτερικό κι εύχεται η ιστορία του να διδάξει ότι όλοι στη ζωή πρέπει να έχουμε τις ίσες ευκαιρίες. Δείτε την συζήτηση του Βασίλη Κικίλια με τον Αντώνη Καλκαβούρα στο video που ακολουθεί.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα