Μπάνκι: «Να έχουμε την ίδια επιθυμία στα μάτια μας»! (vid)

Μπάνκι: «Να έχουμε την ίδια επιθυμία στα μάτια μας»! (vid)

bet365

Ο Λούκα Μπάνκι στάθηκε στη διάθεση των παικτών του απέναντι στον Προμηθέα κι εξήγησε πως η σημερινή νίκη επί των Πατρινών πρέπει να αποτελεί έμπνευση για το μέλλον.

Ο Ιταλός κόουτς εξήγησε στην αρχική τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε έπειτα από τη νίκη επί του Προμηθέα και το 2-1 στη σειρά με τους Πατρινούς:

«Κατακτήσαμε μια πολύ σημαντική νίκη, δυστυχώς όχι πιο σημαντική από την πρώτη της σειράς. Η διαφορά της σημερινής νίκης επιβεβαιώνει ότι παίξαμε με συνέπεια σε άμυνα κι επίθεση καταφέρνοντας να μοιράσουμε την μπάλα και να βρούμε λύσεις. Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να προσπαθήσουμε προκειμένου να βρούμε τη συγκέντρωση και τη σοβαρότητά μας. Θα υπάρξουν πάλι αντικειμενικές δυσκολίες ώστε να αντιμετωπίσουμε μια ποιοτική ομάδα όπως είναι ο Προμηθέας Πάτρας... Θα πρέπει, επίσης να προσθέσουμε πως οι αντίπαλοί μας θα έχουν μια αστείρευτη επιθυμία να ισοφαρίσουν τη σειρά και να κερδίσουν στο γήπεδό τους».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Έχουμε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μεταξύ των δυο αγώνων. Θα πρέπει να καταλάβουμε τι δεν κάναμε σωστά έπειτα από το πρώτο παιχνίδι προετοιμάζοντας το δεύτερο κι εν συνεχεία να προετοιμαστούμε καλύτερα για το επόμενο. Αναλύσαμε την ήττα στο δεύτερο ματς και πρέπει να διατηρήσουμε την ίδια συγκέντρωση κι επιθυμία, προσπαθώντας να βρούμε τους τρόπους ώστε να βελτιωθούμε και γνωρίζοντας ότι υπάρχει ρίσκο μια τόσο ευρεία νίκη να δημιουργήσει μια διαφορετική κατάσταση... Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να ματσάρουμε την επιθυμία των αντιπάλων να πάρουν εκδίκηση».

«Έχουμε δείξει ανάλογη συνοχή και σε άλλα παιχνίδια. Θα πρέπει να δώσουμε τα credits στα παιδιά αφού κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Θα πρέπει το σημερινό ματς να είναι έμπνευση για το μέλλον, διότι έχουμε τη δυνατότητα να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η σημερινή νίκη δεν έχει αξία μεγαλύτερη από την πρώτη. Μιλάμε για σειρά playoffs όπου σημασία έχει το αποτέλεσμα».

Όσον αφορά το τι περιμένει στο επόμενο παιχνίδι στην Πάτρα είπε: «Είναι μια ερώτηση που κάνατε και στον άλλον προπονητή; Εγώ δεν την ξέρω. Δεν ξέρω τι μπορώ να περιμένω. Σίγουρα έχουμε να κάνουμε με ένα σκληρό παιχνίδι. Ο Προμηθέας έχει καλούς παίκτες και το ότι διαθέτει λύσεις φάνηκε από τον αριθμό των παικτών που χρησιμοποίησε στο Game 2 (11). Πολύ λίγες ομάδες μπορούν να χρησιμοποιήσουν σαν 11ο παίκτη τον Χολ. Έχουν φτιάξει μια σημαντική και σοβαρή δομή. Περιμένω να έχουμε την ίδια επιθυμία στα μάτια μας και τελείως διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με το δεύτερο παιχνίδι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα