Άγνοια στον Πανιώνιο περί Αθλητικού Εισαγγελέα για το ματς με το Χολαργό

Άγνοια στον Πανιώνιο περί Αθλητικού Εισαγγελέα για το ματς με το Χολαργό

bet365

Οι «κυανέρυθροι» δεν έχουν καμία επίσημη ενημέρωση πως η αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής με το Χολαργό θα διερευνηθεί για... στοιχηματικούς λόγους.

Αρκετά δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο ΕΣΑΚΕ θα στείλει φάκελο με διάφορα στοιχεία στον Αθλητικό Εισαγγελέα, Κώστα Σιμιτζόγλου, ώστε να διερευνηθεί η αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Χολαργό σε στοιχηματικό επίπεδο.

Αφορμή ήταν τα όσα έγιναν πριν το ματς, δηλαδή η απουσία των Μπέρι - Χάρις λόγω οφειλών, η ξαφνική αποχώρηση του Βασίλη Φραγκιά από την ομάδα, αλλά και οι στοιχηματικοί δείκτες σε διάφορες εταιρείες.

Η πλευρά των «κυανέρυθρων» δεν έχει ακόμα κάποια επίσημη ενημέρωση επί του θέματος, ενώ ούτε ο ΕΣΑΚΕ έχει προχωρήσει ακόμα στη σύνταξη αυτού του φακέλου - αν κι έχει την προδιάθεση - καθώς υπάρχουν άλλα πιο σοβαρά ζητήματα αυτή τη στιγμή στο ελληνικό μπάσκετ, που χρήζουν άμεσης λύσης.

Πάντως, η ομάδα της Νέας Σμύρνης υποστηρίζει πως αν τελικά η αναμέτρηση διερευνηθεί από τον Αθλητικό Εισαγγελέα, είναι στην διάθεση της δικαιοσύνης και θα κάνει ό,τι ζητηθεί, για να διευκολυνθεί η υπόθεση.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα