Βασιλειάδης: «Έχω εξαντλήσει κάθε περιθώριο με παρεμβάσεις στο μπάσκετ»

Gazzetta team
Βασιλειάδης: «Έχω εξαντλήσει κάθε περιθώριο με παρεμβάσεις στο μπάσκετ»
Ο Γιώργος Βασιλειάδης έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε και για όσα συμβαίνουν στο χώρο του μπάσκετ.

Η διαμάχη μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ συνεχίζει να υφίσταται, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ζητήσει εξαίρεση διαιτητών (Αναστόπουλος, Παναγιώτου, Μάνος) από τις αναμετρήσεις του και να κάνουν σκέψεις αποχώρησης για την Αδριατική Λίγκα.

Σήμερα (06/05) θα γίνει Γενική Συνέλευση των ιδιοκτητών στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μίλησε στον «αέρα» του «Real FM» και, μεταξύ άλλων, ανέφερε για το μπάσκετ:

«Περιμένω με αγωνία τη σημερινή συνέλευση του ΕΣΑΚΕ. Είμαστε σε μια κρίσιμη καμπή. Έχω εξαντλήσει κάθε περιθώριο με παρεμβάσεις και νουθετήσεις.

Έχουν γίνει πολλά λάθη και είναι δεδομένη η θέση μου ότι η Ομοσπονδία και ο κύριος Βασιλακόπουλος έπρεπε να πάρει πρωτοβουλίες για να σταματήσει η κατάσταση. Δεν μπορώ να πω όμως ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει δίκιο και αυτό κάνει το πρόβλημα πολύπλοκο.

Αν μία από τις δύο - τρεις μεγάλες ομάδες λείπουν από το πρωτάθλημα δεν συμφέρει κανέναν οικονομικά. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί οι εκβιασμοί. Για να μπορέσουμε να βρούμε λύση θα πρέπει κάποιος να πάρει μια πρωτοβουλία».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα