Λιόλιος για Προμηθέα & EuroCup: «Θα κοιτάξουμε το καλύτερο για την ομάδα»

Λιόλιος για Προμηθέα & EuroCup: «Θα κοιτάξουμε το καλύτερο για την ομάδα»

Gazzetta team
Λιόλιος για Προμηθέα & EuroCup: «Θα κοιτάξουμε το καλύτερο για την ομάδα»

bet365

Ο Βαγγέλης Λιόλιος εξέφρασε τον προβληματισμό του για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ κι αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συμμετοχής του Προμηθέα Πατρών στο EuroCup.

O διοικητικός ηγέτης των Πατρινών μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για το προσωπικό κίνητρό του σε ό,τι αφορά την ενασχόλησή του με το μπάσκετ: «Θέλω να πιστεύω ότι τα κίνητρα μου είναι τα ίδια με αυτά εδώ και 15 χρόνια. Εγώ νιώθω ότι είναι τα ίδια. Πολλά έχουν αλλάξει, τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά. Αν δεν υπήρχε ο κόσμος μας δεν θα υπήρχε η ομάδα. Αυτοί μας βοηθούν πάρα πολύ».

Όσον αφορά το αίσθημα ευθύνης που υπάρχει στον Προμηθέα: «Να κρατήσουμε τις ίδιες αρχές και αξίες. Αυτό είναι το ζητούμενο. Μπορεί κάποιες χρονιές αγωνιστικά να μην είμαστε το ίδιο καλά. Το σημαντικό είναι να έχουμε τις ίδιες αρχές και αξίες».

Ο Βαγγέλης Λιόλιος κλήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο «μετακόμισης» του Προμηθέα από το Basketball Champions League της FIBA στο EuroCup: «Το πλάνο της ευρωπαϊκής συμμετοχής υπήρχε και θα υπάρχει. Τώρα θα κοιτάξουμε τι είναι καλύτερο για την ομάδα. Οι εξελίξεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι τρομερές. Ο Προμηθέας μπορεί να πάει παντού. Έχω μάθει να μην λέω ποτέ όχι. Θα βάλουμε το πλάνο και θα δούμε πως θα έρθουν οι εξελίξεις».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στο μέλλον του ελληνικού μπάσκετ: «Μιλάω μέσα από την καρδιά μου. Με προβληματίζει να μην έχουμε κανένα όραμα και κανένα πλάνο. Αν είχαμε θα βρίσκαμε την άκρη. Δυστυχώς κάθε χρόνο προχωράμε χωρίς πυξίδα. Μπορεί να εκφράζω πολλές απόψεις, αλλά το πρόβλημα είναι να μην ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει αύριο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα