Γκος: «Θα τελειώσω τη σεζόν παλεύοντας»

Γκος: «Θα τελειώσω τη σεζόν παλεύοντας»

bet365

Ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ μίλησε για την απόφασή του να μην ακολουθήσει την αποχή (Χάτσερ, Γκάρετ) και να μείνει μέχρι τέλους.

Ο Φιλ ΓΚος μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Κολοσσό μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου.

Όπως ήταν λογικό έγινε λίγη κουβέντα για το ματς και αρκετή για την απόφασή του να συνεχίσει μέχρι τέλους παρά τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκος:

Ολοι ξέρουμε ότι δεν έχουμε όλους τους παίκτες χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία. Κάναμε την προσπάθεια μας μέχρι το τέλος, μένοντας όσο γίνεται περισσότερο θετικοί.

Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σε τέτοια θέση. Είναι μια εμπειρία διδακτική, αφού σκέπτομαι όσα πέτυχα στην καριέρα μου και θέλοντας να κάνω αυτό που μπορώ. Πήρα μία προσωπική απόφαση, να τελειώσω τη σεζόν, παλεύοντας. Να μην εγκαταλείψω. Είχα κάθε δικαίωμα να φύγω για να είμαι με τον γιο μου. Έχω βγάλει λεφτά στην καριέρα μου αλλά το οφείλω στον εαυτό μου. Ο ΠΑΟΚ όμως μου έδωσε μία ευκαιρία για να συνεχίσω την καριέρα μου όταν πίστεψα ότι τελείωσε. Δεν θέλω να φύγω έτσι μετά από 14 χρόνια καριέρας. Όσο είμαι εδώ θα δουλεύω σκληρά για τον οργανισμό, το σταφ και τον κόσμο που υποστηρίζει με τρόπο που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Θα τελειώσω τη σεζόν όποτε γίνει αυτό, στον πρώτο γύρο των playoffs ή όποτε τελειώσουμε.

Όταν άρχισε η σεζόν δεν πίστευα ότι θα βρισκόμασταν σε αυτό το σημείο. Αυτό με πληγώνει και με απογοητεύει. Ξέρω ότι αυτό μπορεί να συμβεί στην Ευρώπη αλλά θέλω να με θυμούνται για όσα έκανα και όχι γιατί έφυγα και άφησε την ομάδα. Ειδικά αν αυτή είναι τελευταία σεζόν της καριέρας μου. Είναι σημαντικό λοιπόν να τελειώσω αυτό το ταξίδι των 14 χρόνων.

Για τον Χάτσερ και τον Γκάρετ που αποφάσισαν να σταματήσουν: «Έχουν το δικαίωμα να μην παίζουν. Αν ήξερα ότι θα πρέπει να παίζω αλλά κινδυνεύω να χτυπήσω, θα έφευγα κι εγώ. Κανείς δεν θέλει να παίζει και να μην πληρώνεται. Είναι μη αποδεκτή αυτή η κατάσταση και δείχνει έλλειψη σεβασμού σε εμάς που ερχόμαστε να παίξουμε για τις οικογένειες μας. Η κατάσταση είναι διαφορετική για τον καθένα αλλά σέβομαι την απόφαση τους. Ο Χάτσερ θέλει να παίξει και πρέπει να προστατέψει τον εαυτό του. Εγώ θα φύγω από το παιχνίδι και θέλω να χαίρομαι το παιχνίδι. Θέλω να τελειώσω με τον σωστό τρόπο».

Για το αν μετανιώνει που επέστρεψε στον ΠΑΟΚ: «Οχι, δεν μετάνιωσα ούτε μία μέρα. Αγαπάω το παιχνίδι κι αυτό έρχεται πρώτα. Δούλεψα πολύ για να φτάσω εδώ. Είμαι ευλογημένος να κάνω αυτή τη δουλειά και να εκπροσωπώ μία καλή ομάδα, μία ωραία πόλη στα 36 μου. Ήταν μεγάλη τιμή που ήρθα εδώ για τον ΠΑΟΚ που έχει τεράστια ιστορία Ήταν εύκολη απόφαση να έρθω πάλι. Αν δεν επέστρεφα, θα σταματούσα το μπάσκετ. Είναι κρίμα γιατί η ομάδα δεν έμεινε όπως είχε σχεδιαστεί το καλοκαίρι. Εύχομαι η ομάδα να βρει έναν χορηγό και να βρεθεί στην Euroleague. Το αξίζει όπως και ο κόσμος. Κάτι θα πρέπει να γίνει σε αυτήν την ομάδα αλλά η διοίκηση χρειάζεται χρήματα. Ο κόσμος είναι πάντα εδώ αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδι, γι' αυτό το αξίζουν.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα