Μανωλόπουλος: «Λένε ότι ο Ήφαιστος έχει τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ...»

Gazzetta team
Μανωλόπουλος: «Λένε ότι ο Ήφαιστος έχει τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ...»

bet365

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε για τα όσα ακούγονται περί διαιτησίας και Ηφαίστου, μετά την ήττα από την Κύμη (90-83).

Ο προπονητής της ομάδας της Λήμνου ανέφερε στην Συνέντευξη Τύπου: «Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, γράφονται πολλά, ακούγονται πολλά, δεν ξέρω αν γίνονται, πάντως γράφονται, διαβάζονται κι ακούγονται.

Εμείς είμαστε μια καινούρια ομάδα, που με πάρα πολύ μόχθο και πολλά προβλήματα, καταφέραμε να παίξουμε στην Α1. Έχουμε κάνει μια πολύ καλή πορεία και δεν έχω μιλήσει ποτέ για κανέναν και για τίποτα. Ποτέ, αλλά αυτό δεν είναι αδυναμία. Όμως, έχουν μιλήσει άλλοι για εμάς.

Και όταν μιλάνε για εμάς, θα πρέπει να τα λένε όλα, γιατί δεν τα λένε. Να φέρω ένα παράδειγμα... "Ο Ήφαιστος είναι η ομάδα με τα πιο πολλά κερδισμένα φάουλ". Συγχαρητήρια. Κανένας, όμως, δεν έχει πει ότι πήρα ένα ρίσκο. Με έκριναν αρνητικά για το ότι φόρτωσα την ομάδα με ψηλούς, για να βάζω την μπάλα μέσα.

Η ομάδα μου είχε την μεγαλύτερη ισορροπία, όσον αφορά την αναλογία δίποντα, τρίποντα και πόσο βάζουμε την μπάλα μέσα. Αν βάζεις την μπάλα μέσα, λογικό είναι να κερδίζεις και φάουλ.

Δεν λένε, όμως, και πόσα φάουλ κάνουμε, αυτό δεν το λένε ποτέ. Για το σημερινό παιχνίδι θα πω ότι φορτωθήκαμε με πάρα πολλά φάουλ, για πρώτη φορά, από την αρχή, φορτώθηκαν οι ψηλοί μας και αναγκαστήκαμε να παίξουμε με σχήματα που δεν έχουμε ξαναπαίξει.

Στο τέλος χάσαμε και την αυτοσυγκέντρωσή μας και το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην Κύμη και καλή συνέχεια. Τώρα, αν είναι δικαίως ή αδίκως φορτωθήκαμε τα φάουλ, υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι "το παιχνίδι δεν λέει ποτέ ψέμματα", οπότε ο καθένας μπορεί να κρίνει».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα