Saras στο gazzetta.gr για Θανάση: «Τον αγάπησα για την Παναθηναϊκή του τρέλα!»

Saras στο gazzetta.gr για Θανάση: «Τον αγάπησα για την Παναθηναϊκή του τρέλα!»

bet365

Γεμάτος συγκίνηση, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θυμάται τον αγαπημένο του Θανάση Γιαννακόπουλο και τον αποχαιρετά μέσω του gazzetta.gr.

Ο «τυφώνας» του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μπορεί να έφυγε, αλλά θα μείνει για πάντα μέσα στην καρδιά του «Σάρας».

Ο προπονητής της Ζαλγκίρις αγωνίστηκε με το «τριφύλλι» στο στήθος επί ημερών Θανάση Γιαννακόπουλου, γεύτηκε πολλές επιτυχίες στα πράσινα (1 Euroleague, 3 πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα - έκανε το triple crown το 2009) και δέθηκε πολύ με τον πάλαι ποτέ παράγοντα του Παναθηναϊκού.

Συντετριμμένος από την είδηση της απώλειάς του, ο Λιθουανός είπε στο gazzetta.gr: «Τι να πρωτοπείς για τον Θανάση! Ήταν από τους αγαπημένους μου ανθρώπους στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό, χωρίς αμφιβολία!

Τον λάτρευα και πάντα περνούσα καλά μαζί του. Μού άρεσε η τρέλα του, μού θύμιζε πως πρέπει να είναι ο Παναθηναϊκός. Ήταν πολύ παθιασμένος!

Έχω μόνο καλά λόγια να πω για εκείνον. Πάντα ρωτούσε πως είναι οι οικογένειές μας και πως είμαστε εμείς, ενδιαφερόταν για όλα. Από όλους τους ιδιοκτήτες του Παναθηναϊκού, μαζί του πέρασα τον περισσότερο χρόνο.

Τον αγάπησα πολύ! Νοιαζόταν ειλικρινά για τους παίκτες.

Ήταν τρελός για τον Παναθηναϊκό, έχω ακούσει πολλές ιστορίες για εκείνον και τον Παναθηναϊκό κι είναι εκπληκτικό το τι είχε κάνει. Όπως είπα και πριν, ήταν ο αγαπημένος μου από την ομάδα του Παναθηναϊκού και εκείνος που γνώρισα περισσότερο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα