Η ανάρτηση του ΜακΦάντεν για τον Θανάση Γιαννακόπουλο (pic)

Η ανάρτηση του ΜακΦάντεν για τον Θανάση Γιαννακόπουλο (pic)

bet365

Η είδηση του θανάτου του Θανάση Γιαννακόπουλου κάνει το γύρο της Ευρώπης και ο Θαντ ΜακΦάντεν εξέφρασε την θλίψη του για την απώλεια του πάλαι ποτέ παράγοντα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Ο Αμερικανός γκαρντ αγωνίστηκε δύο φορές στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον ΠΑΟΚ και την Κύμη, και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είχε εκφράσει την επιθυμία να τον δει στα «πράσινα», λέγοντας τον προηγούμενο Μάρτιο, απευθυνόμενος στην ομάδα της Εύβοιας: «Έχετε έναν μεγάλο παίκτη τον ΜακΦάντεν και εάν θελήσετε στον Παναθηναϊκό είναι ευπρόσδεκτος να φορέσει την πράσινη φανέλα. Εκφράζω την προσωπική μου άποψη πως μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό».

Ο ΜακΦάντεν είχε πει σε συνέντευξή του τότε στο gazzetta.gr: «Το να ακούς κάτι τέτοιο από κάποιον που έχει τόσους καλούς παίκτες στην ομάδα του, σημαίνει πως η σκληρή δουλειά που κάνεις ανταμείβεται! Ο κος Γιαννακόπουλος είναι ένας “θρύλος” στην Ελλάδα και αυτό που είπε ήταν πολύ ωραίο. Ξέρει μπάσκετ και βλέπει τα ταλέντα».

Ο «τυφώνας» του ελληνικού μπάσκετ απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών και ο 31χρονος παίκτης, μόλις πληροφορήθηκε τα νέα της απώλειάς του, έγραψε στα social media:

«Θλιβερά νέα... Τον σέβομαι πολύ, υπέροχος άνθρωπος. Αναπαύσου εν ειρήνη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα