Συντριπτικό κάταγμα και δυο μήνες εκτός ο Σκουλίδας

Συντριπτικό κάταγμα και δυο μήνες εκτός ο Σκουλίδας

bet365

Ο Διονύσης Σκουλίδας θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δυο μήνες έπειτα από τον σοκαριστικό τραυματισμό του στον αγώνα με τον Προμηθέα.

Ο 21χρονος παίκτης του Χολαργού αποχώρησε με φορείο στο 35' του αγώνα με τον Προμηθέα έπειτα από το αντιαθλητικό φάουλ που του έκανε ο Τερέλ Παρκς.

Κατά την πτώση του στο παρκέ, ο Σκουλίδας πάτησε άτσαλα το δεξί του πόδι και σφάδαζε από τον πόνο.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Χολαργός

«Νοκ άουτ για δυο τουλάχιστον μήνες βγήκε ο Διονύσης Σκουλίδας, που τραυματίστηκε στο 35' του αγώνα με τον Προμηθέα στην Πάτρα. Αρχικά, μπορεί οι εκτιμήσεις των γιατρών να ήταν καθησυχαστικές όμως σήμερα που υποβλήθηκε σε ενδελεχή έλεγχο διαπιστώθηκε το μέγεθος της ζημιάς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε πως έχει πάθει συντριπτικό κάταγμα σκαφοειδούς και σφηνοειδούς οστού δεξιού άκρου ποδός. Θα χρειαστεί να απέχει από κάθε αθλητική δραστηριότητα για δυο τουλάχιστον μήνες. Από την επόμενη εβδομάδα ο Διονύσης Σκουλίδας θα ξεκινήσει φυσιοθεραπεία, ενώ θα χρειαστεί μπότα ακινητοποίησης με αεροθάλαμο που θα φορεθεί για 5 εβδομάδες.

Η εξέλιξη αυτή έχει βαρύνει την ατμόσφαιρα στον Χολαργό και ο Άρης Λυκογιάννης θα προσπαθήσει στις ημέρες που ακολουθούν να βάλει τους παίκτες του σε ρυθμούς Ρεθύμνου, αφήνοντας πίσω και την αναμέτρηση με τον Προμηθέα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα