Λυκογιάννης: «Όταν επιτρέπεις φάουλ πάνω από το όριο, θα συμβεί και το κακό»!

Λυκογιάννης: «Όταν επιτρέπεις φάουλ πάνω από το όριο, θα συμβεί και το κακό»!

bet365

Ο Άρτης Λυκογιάννης εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για αποφάσεις των διαιτητών στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα, ενώ στάθηκε και στο ντεφορμάρισμα του Χολαργού.

Ο προπονητής της ομάδας των Βορέιων Προαστίων είπε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ2, με αφορμή τον τραυματισμό του Διονύση Σκουλίδα: «Δεν χρειαζόταν κάτι τέτοιο εκεί. Επετράπησαν κάποια φάουλ, που ήταν πάνω από το όριο, σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Όταν τα επιτρέπεις αυτά, κάποια στιγμή θα συμβεί και το κακό. Τα έχουμε πει πέντε εκατομμύρια φορές, δεν χρειάζεται κάτι άλλο».

Για τα θέματα που είχε στην άμυνα ο Χολαργός στο ματς, πρόσθεσε: «Υπήρχε μια ομάδα που κυριάρχησε απόλυτα, επέβαλε από την αρχή το ρυθμό της και επικράτησε δίκαια», ενώ για την οκτάδα που βρίσκεται η ομάδα του, τόνισε: «Το θέμα είναι ότι πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, δεν μπορούμε να μένουμε σε αυτό. Τον τελευταίο μήνα δεν παίζουμε καλά, μετά την διακοπή έχουμε αρκετά θέματα. Έχουμε φυσικά και δύσκολο πρόγραμμα, με πολύ καλές ομάδες, οι οποίες "τιμωρούν" το ντεφορμάρισμά που έχουμε».

Στην Συνέντευξη Τύπου επεσήμανε: «Καταρχάς, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη του, αλλά και για την εν γένει πορεία του και στην Ευρώπη. Το σημερινό παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής, καθώς ο Προμηθέας κυριάρχησε μετά το πρώτο πεντάλεπτο. Εμείς, με 54% στις ελεύθερες βολές και με 13% στα τρίποντα, δεν μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Ήταν το χειρότερο παιχνίδι μας φέτος και γι΄ αυτόν τον λόγο είναι και το πρώτο μας παιχνίδι, με το οποίο χάσαμε με τόσο μεγάλη διαφορά.

Πλέον, κοιτάμε μπροστά. Είναι επιτακτική ανάγκη να κερδίσουμε στο επόμενο παιχνίδι μας με το Ρέθυμνο, μετά από ένα διάστημα, στο οποίο αντιμετωπίζουμε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα