Παπαθεοδώρου: «Δεν έχω τις συνθήκες για να πετύχω αυτό που θέλω»

Παπαθεοδώρου: «Δεν έχω τις συνθήκες για να πετύχω αυτό που θέλω»

Παπαθεοδώρου: «Δεν έχω τις συνθήκες για να πετύχω αυτό που θέλω»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σκιαγράφησε την κατάσταση στον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε εκ νέου στις συνθήκες αλλά και στους λόγους της ήττας από τον Ήφαιστο Λήμνου.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε αρχικά ότι… «δεν ματσάραμε την ενέργεια του αντιπάλου για σαράντα λεπτά. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, ελέγξαμε τον αντίπαλο αλλά δεχθήκαμε το καλάθι στο τέλος. Συνολικά η ομάδα κάνει τιτάνια προσπάθεια. Δεν μπορείς να παίζεις ένα χρόνο το ίδιο στο ίδιο επίπεδο. Όταν ξεκινάς με 15 παίκτες και τώρα έχεις 10 είναι δύσκολο. Γι' αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και τα αποτελέσματα».

Ρωτήθηκε για το αν η ομάδα έχει «αδειάσει» από ενέργεια και απάντησε: «Ο κίνδυνος έχει περάσει. Τώρα, το τι αποθέματα έχει ο καθένας έχει ο καθένας είναι δικό του θέμα, το πόσο αντέχει και τι κίνητρο έχει. Παίζει ρόλο τι προσδοκίες είχαν δημιουργηθεί. Δεν μπορώ να απαντήσω προσωπικά για κάθε παίκτη. Έχουμε κάνει τεράστια προσπάθεια, υπερβατική σε όλο το διάστημα. Φέραμε την ομάδα σε καλό σημείο. Πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει το Πρωτάθλημα».

Εκεί ρωτήθηκε για το στόχο του ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα και είπε: «Θεωρώ ότι η ομάδα πέτυχε τους στόχους της στο 100% στο Κύπελλο και στην Ευρώπη. Όσο οι συνθήκες ήταν κανονικές κάναμε όλα τα πράγματα σε κανονικό επίπεδο. Είναι δύσκολη όμως η καθημερινότητα μας. Χθες ήμασταν εννιά στο γήπεδο, δεν είναι εύκολο. Ο ΠΑΟΚ όμως δεν είχε στόχο το Κύπελλο ή το BCL. Παίξαμε τελικό μετά από 20 χρόνια και ήμασταν κοντά στο να νικήσουμε, το ίδιο και στην Ευρώπη. Η ομάδα έχει ξεπεράσει τα όρια της οπότε η συνέχεια θα είναι δύσκολη.

Εγώ αυτό που θέλω να πετύχω δεν έχω τις συνθήκες να το κάνω. Τις συνθήκες τις καθορίζει η διοίκηση της ομάδας. Έχουμε όμως συγκεκριμένο ταβάνι, όχι τώρα που χάσαμε ένα παιχνίδι. Όταν δεν υπάρχουν οι δυνατότητες δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο».

Best of internet