Μανωλόπουλος: «Σκληρό και δύσκολο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

Μανωλόπουλος: «Σκληρό και δύσκολο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

Μανωλόπουλος: «Σκληρό και δύσκολο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

Ο Ήφαιστος αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην PAOK Sports Arena (16/3, 15:45) και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος εξήγησε πως ο «Δικέφαλος» είναι μια καλοδουλεμένη και σοβαρή ομάδα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr

«Γεια σας φίλοι μου, 

Την προηγούμενη βδομάδα πετύχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και αυτό κάνει ακόμα πιο σημαντική την επιτυχία μας. 

Μετά την διακοπή και την μίνι προετοιμασία που έκανε το τεχνικό μας επιτελείο έχουμε το απόλυτο και αυτό μας έχει φτάσει να έχουμε 10 νίκες, ένας αριθμός τεράστιος για μια πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα στη Basket League. 

Έχουμε αφήσει όμως αυτό το παιχνίδι πίσω μας και συγκεντρωθήκαμε αυτή την εβδομάδα στο εκτός έδρας ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ. Μπορεί να αποκλείστηκαν από το BCL αλλά παίζουν πολύ καλό μπάσκετ είναι καλοδουλεμένη ομάδα, σοβαρή με πλάνο και συνέπεια σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού. 

Εμείς προετοιμαστήκαμε για ένα σκληρό και δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι . Ο έλεγχος του ρυθμού και των ριμπάουντ καθώς και το μακρινό σουτ θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την έκβαση του παιχνιδιού.

Υ.Γ. Είναι πολύ σημαντικό και θέλω να τονίσω ότι η ομάδα μου είναι η μοναδική στην Basket League που δεν έχει προχωρήσει σε καμία αλλαγή παίκτη και έχει κρατήσει όλα τα παιδιά που επιλέχθηκαν από την αρχή να στελεχώσουν αυτή την προσπάθεια.

Το γεγονός αυτό έχει δύο πολύ σημαντικές ερμηνείες: Αφενός το τεχνικό επιτελείο έκανε καλή δουλειά στο κομμάτι της επιλογής των παικτών και αφετέρου ότι όλοι, προπονητές και διοίκηση είχαν την υπομονή και το καθαρό μυαλό να μας στηρίξουν και να μας υποστηρίξουν όλους ανεξαιρέτως. Αυτή η κίνηση είναι ενδεικτική της νοοτροπίας και του οικογενειακού κλίματος που υπάρχει στην ομάδα μας».

Best of internet