Μανωλόπουλος: «Το... Περιστέρι θα μας δείξει που πρέπει να κοιτάμε και τι στόχους να έχουμε»

Gazzetta team
Μανωλόπουλος: «Το... Περιστέρι θα μας δείξει που πρέπει να κοιτάμε και τι στόχους να έχουμε»

bet365

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος του Ήφαιστου μίλησε για το ματς με το Περιστέρι στη Λήμνο (9/3, 15:45) και υπογράμμισε μέσα από το blog του ότι θα αποτελέσει ορόσημο όσον αφορά τους στόχους που πρέπει να έχει η ομάδα του.

Το blog του 32χρονου φόργουορντ στον ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας φίλοι μου,

Στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Κολοσσό η ομάδα μου έπαιξε πραγματικά καλό και ομαδικό μπάσκετ με αποτέλεσμα να φτάσουμε σε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή της. Τέτοιες νίκες και ειδικότερα εκτός έδρας εδραιώνουν την ομάδα και επιβραβεύουν την μεγάλη προσπάθεια που έχουμε κάνει από την αρχή της χρονιάς.

Χρόνος για χαλάρωση δεν υπάρχει και οι προπονητές μας, μας προσγείωσαν αμέσως για να συγκεντρωθούμε στο κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στο Περιστέρι στην έδρα μας.Ένα παιχνίδι το οποίο θα μας δείξει που πρέπει να κοιτάμε στη βαθμολογία όσο φτάνουμε στο τέλος της σεζόν και τι στόχους θα πρέπει να θέσουμε.

Το Περιστέρι είναι μια πολύ σοβαρή και καλοδουλεμένη ομάδα που έχει ξεκινήσει καλά από την αρχή του πρωταθλήματος. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο πλάνο των προπονητών μας, ώστε να διεκδικήσουμε ακόμα μια μεγάλη νίκη στο γήπεδο μας. Ο έλεγχος των ριμπάουντ και του ρυθμού καθώς και το μακρινό σουτ θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην αναμέτρηση.

Υ.Γ. Καθώς περιμένουμε ακόμη ένα sold out γνωρίζουμε ότι ο έκτος μας παίκτης θα είναι στο «Νίκος Σαμαράς» και όλοι μαζί θα παλέψουμε για την νίκη. Είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε ξανά μπροστά στον κόσμος μας και στόχος είναι να τον κάνουμε χαρούμενο.»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα