Γεωργάκης: «Από το ματς με τον Παναθηναϊκό μόνο κέρδη θα έχουμε»

Gazzetta team
Γεωργάκης: «Από το ματς με τον Παναθηναϊκό μόνο κέρδη θα έχουμε»

bet365

Ο Γιώργος Γεωργάκης μίλησε για το ματς με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (25/2, 14:45), τονίζοντας πως ο Κολοσσός μόνο κέρδη μπορεί να έχει από το ματς.

Η δήλωση του Γιώργου Γεωργάκη στην ιστοσελίδα του Κολοσσού για το ματς με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

«Το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι το πρώτο για εμάς μετά τη διακοπή και το καλό είναι πως αυτό έρχεται στις τρεις εβδομάδες και όχι στις τέσσερις, που δεν έχουμε αγωνιστική δράση. Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και έτσι μόνο κέρδη μπορούμε να έχουμε. Αυτό που θέλουμε είναι να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, αλλά και να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί, δείχνοντας βελτίωση στα μικρά κομμάτια του παιχνιδιού που σε κάνουν καλύτερο. Η βοήθεια του κόσμου είναι πάντα σημαντική. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα όνομα που προσελκύει κόσμο στο γήπεδο και ελπίζουμε να έρθει τόσο σε αυτό το ματς, όσο και στα επόμενα που είναι σημαντικά για εμάς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα