Χωρίς ανάσα ο ΠΑΟΚ, πάει στην Πάτρα

Gazzetta team
Χωρίς ανάσα ο ΠΑΟΚ, πάει στην Πάτρα

bet365

Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να γυρίσει σελίδα και να επικεντρωθεί στον αγώνα Πρωταθλήματος απέναντι στον Προμηθέα στην Πάτρα.

Η αποστολή του Δικεφάλου ήδη βρίσκεται στο ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα. Στην ενημέρωσή της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει… «Έχοντας την πρόκριση στους «16» του Basketball Champions League στις αποσκευές της, η αποστολή του ΠΑΟΚ πήρε από νωρίς σήμερα το πρωί το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ ξεκίνησε στις 8 το πρωί από το παγωμένο και χιονισμένο Fribourg, μετά από μία δίωρη διαδρομή σε κατάλευκο τοπίο έφτασε στη Γενεύη. Αποχαιρετώντας μία πόλη με την οποία έχει συνδεθεί πολύ έντονα, ο ΠΑΟΚ «πέταξε» για την Αθήνα, αλλά δεν θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Επόμενος σταθμός είναι η Πάτρα, καθώς το Σάββατο, υπάρχει ένα ακόμη πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Προμηθέα, για την 16η αγωνιστική της betshop Basket League.

Ο χρόνος προετοιμασίας για την ομάδα είναι ελάχιστος. Θα γίνει μία και μοναδική προπόνηση ενόψει του αγών με τον Προμηθέα και θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής (1/2) στο Δ.Τόφαλος».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα