Τζέφερσον: «Νιώθω ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε»

Gazzetta team
Τζέφερσον: «Νιώθω ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε»

bet365

Ο Τζόντρε Τζέφερσον στάθηκε στις πρώτες εντυπώσεις του στον ΠΑΟΚ αλλά και στο κλίμα που «συνάντησε» στα αποδυτήρια.

Ο Αμερικανός του ΠΑΟΚ αρχικά αναφέρθηκε στη νίκη επί της ΑΕΚ λέγοντας ότι… «βγήκαμε με ένταση στο παιχνίδι και ουσιαστικά δεν αφήσαμε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο. Συνεχίσαμε με τον ίδιο τρόπο, παίζοντας με ενέργεια και γενικώς δεν νιώσαμε ποτέ την απειλή τους». Ρωτήθηκε για τις πρώτες εντυπώσεις του για την ομάδα και απάντησε: «Μου αρέσει το γεγονός ότι η ομάδα έχει πολύ καλή χημεία, πολλούς τρόπους να εκδηλώσει επίθεση αλλά και ακόμη περισσότερους για να σκοράρει. Είτε μέσα από το καλάθι είτε από μακρινή απόσταση. Όσοι βρίσκονται γύρω από την ομάδα έκαναν πολύ καλή δουλειά για να προσαρμοστώ. Δεν με πίεσαν, απλά μου έδωσαν τα στοιχεία που χρειαζόμουν».

Εκεί ρωτήθηκε για το ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε μια ομάδα η οποία έχει τουλάχιστον διπλάσιο μπάτζετ από αυτόν. «Δε νομίζω ότι σκεφτόμασταν τη διαφορά στο μπάτζετ. Είναι σημαντικό αυτό που είδα στα αποδυτήρια, ότι υπάρχουν πολλές προσωπικότητες και καλό κλίμα. Κατάλαβα ότι στα αποδυτήρια επικρατεί η αίσθηση ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε».

Σχετικά με το αν νιώθει την ανάγκη να… μπει στα παπούτσια του Μορέιρα, είπε: «Με ενδιαφέρει να είμαι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Ο Γιανίκ είναι πολύ καλός παίκτης, βοήθησε την ομάδα να φτάσει στο σημείο. Προσωπικά, εγώ θέλω να είμαι ο εαυτός μου και να δίνω αυτά που μπορώ».

Ρωτήθηκε για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, απάντησε: «Ήταν φοβερή και πολύ όμορφο συναίσθημα να παίζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα. Γενικώς οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ με καλωσόρισαν στα social media και τους ευχαριστώ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα