Κιλπάτρικ: «Ο Καλάθης είναι ο ηγέτης μας, ανυπομονώ να παίξω μαζί του»!

Κιλπάτρικ: «Ο Καλάθης είναι ο ηγέτης μας, ανυπομονώ να παίξω μαζί του»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Κιλπάτρικ: «Ο Καλάθης είναι ο ηγέτης μας, ανυπομονώ να παίξω μαζί του»!

bet365

Ο Σον Κιλπάτρικ ήταν εντυπωσιακός στο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, εξηγώντας πως οι «πράσινοι» είναι μια ομάδα γεμάτη ταλέντο με παίκτες που μαθαίνουν συνεχώς από τον Ρικ Πιτίνο.

Ο Αμερικανός πρώην ΝΒΑer εξήγησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά από το τέλος του αγώνα με την Κύμη:

«Έχω πράγματα να μάθω αφού τα δεδομένα είναι διαφορετικά σε σχέση με τις ΗΠΑ. Είμαι ακόμα σε... τζετ λαγκ, έχω να τρέξω πάνω-κάτω σε αγώνα από τον περασμένο Ιούλιο. Είναι μεγάλο το διάστημα και μπορώ να πω ότι ακόμα προσαρμόζομαι. Ο Καλάθης είναι ο ηγέτης μας, ανυπομονώ να παίξω μαζί του (σ.σ. έμεινε προληπτικά εκτός λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο)! Πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στο επόμενο ματς της EuroLeague» εξήγησε στην αρχική του τοποθέτηση.

Στη συνέχεια επισήμανε: «Μου αρέσουν οι συμπαίκτες μου και η νέα ομάδα μου. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα γεμάτη ταλέντο, με παίκτες που θέλουν να μάθουν και συνεχώς μαθαίνουν από τον κόουτς Πιτίνο. Το λέω και στον Παπαγιάννη, να γίνεται καλύτερος προπόνηση με προπόνηση, παιχνίδι με παιχνίδι».

Ο Κιλπάτρικ μέτρησε στο ντεμπούτο του 20 πόντους με 2/2 βολές και 7/11 σουτ εντός πεδιάς (3/4 δίποντα, 4/7 τρίποντα), 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 λάθος και 2 κλεψίματα σε 23:09 συμμετοχής.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα