Παπαθεοδώρου: «Δείχνουμε σεβασμό & απαιτούμε σεβασμό»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Δείχνουμε σεβασμό & απαιτούμε σεβασμό»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σχολίασε το νικηφόρο πέρασμα του ΠΑΟΚ από το Βενετόκλειο και ξεκαθάρισε πως οι «ασπρόμαυροι» θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ανεξαρτήτως συνθηκών.

«Καλή χρόνια σε όλους. Είχαμε τον έλεγχο για 40 λεπτά και ήμασταν καλύτεροι και στις δύο πλευρές του παρκέ. Και γι’ αυτόν τον λόγο, θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μας για την εξαιρετική προσπάθεια, το πάθος, την αυταπάρνηση, τη διάθεση που έδειξαν για να νικήσουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα που είχε ανάγκη λόγω της βαθμολογικής της θέσης. Μόνο υπερηφάνεια για τους παίκτες. συνεχίσουμε την προσπάθειά μας στον δύσκολο δρόμο που έχουμε.

Καλή συνέχεια στον Κολοσσό, που είναι ένα από τα πιο υγιή σωματεία που έχει το ελληνικό μπάσκετ. Σήμερα ο κόσμος του είχε δημιουργήσει μία πάρα πολύ ωραία και μπασκετική ατμόσφαιρα. Το καλύτερο για αυτούς στη συνέχεια του πρωταθλήματος» εξήγησε στην αρχική τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά από τη νίκη επί του Κολοσσού.

Σε ό,τι αφορά την προσπάθεια του «Δικεφάλου» παρά τα προβλήματα, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέφερε: «Είμαστε όλοι κάτω από την σκέπη μίας πολύ μεγάλης ομάδας, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Μίας ιστορικής φανέλας και ομάδας. Έχουμε πει ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ανεξαρτήτως συνθηκών, όσο θα είμαστε στο γήπεδο. Είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι. Δείχνουμε σεβασμό και απαιτούμε σεβασμό. Δεν ήταν τόσο πολύ το μπάσκετ, όσο η θέληση και η διάθεση».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα