Αυτό θα είναι το νέο «σπίτι» της ΑΕΚ (pics)

Αυτό θα είναι το νέο «σπίτι» της ΑΕΚ (pics)

Κάτια Πετροπούλου
Αυτό θα είναι το νέο «σπίτι» της ΑΕΚ (pics)

bet365

ΚΑΕ ΑΕΚ και Πολιτεία βρίσκονται στο τελικό στάδιο επαφών για το Κλειστό Πάλης στα Άνω Λιόσια και το gazzetta.gr παραθέτει εικόνες και πληροφορίες για το νέο «σπίτι» που θέλει η «Βασίλισσα».

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και Αρμάνι Μιλάνο παίζουν στο νέο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις.

Αίσιο τέλος αναμένεται να έχειι το γηπεδικό της ΑΕΚ, αφού ο πρόεδρος της ομάδας της ομάδας, Μάκης Αγγελόπουλος και η Πολιτεία βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο για να συμφωνήσουν για το κλειστό Πάλης στα Άνω Λιόσια, για το οποίο, όπως γράψαμε νωρίτερα, απομένουν κάποιες γραφειοκρατικές λεπτομέρειες.

Το εν λόγω γήπεδο βρίσκεται 13 χλμ βορειο-δυτικά από το κέντρο της Αθήνας και 500 μέτρα από την έξοδο 5 της Αττικής Οδού, δίπλα από το γήπεδο του Ακράτητου.

Σχεδιάστηκε από το γραφείο «Μολφέσης-Γενιάς και συνεργάτες», η κατασκευή του γυμναστηρίου ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2001, από την εταιρία «J&P-ΑΒΑΞ» και ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2004 (με κόστος 84.150.000€). Το κλειστό εγκαινιάστηκε στις 16/1/2004 με το Διεθνές Τουρνουά «Athens Judo Open 2004», ενώ όταν περάσει στα χέρια της ΑΕΚ, ο πρότζεκτ μάνατζερ της «Αγιά Σοφιάς», Δημήτρης Ανδριόπουλος αναμένεται να αναλάβει την «μεταμόρφωσή» του.

Το Κλειστό, που ανήκει στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας (Παλιό ΤΑΙΠΕΔ), φιλοξένησε το Τζούντο και την Πάλη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και είναι χωρητικότητας 9.300 θέσεων.

Από τις 19 Μαΐου έως και τις 6 Ιουνίου 2010, στο γυμναστήριο διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χόκεϊ επί πάγου ανδρών και γυναικών, ενώ έγινε «στέγη» για αρκετά τηλεοπτικά προγράμματα, αλλά και για πολλές διοργανώσεις και τουρνουά.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα