Σερέλης: «Φάνηκε ότι σχεδόν το παρατήσαμε»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Σερέλης: «Φάνηκε ότι σχεδόν το παρατήσαμε»

bet365

Ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης εξήγησε πως οι παίκτες του δεν είχαν τη σωστή νοοτροπία στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, δείχνοντας σημάδια απογοήτευσης την ώρα του αγώνα με τον «Δικέφαλο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

«Σήμερα είμαστε στεναχωρημένοι θεωρώ όχι γιατί χάσαμε, δεν μπορείς να πεις σε ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ εξαρχής ότι θα το κερδίσεις. Είμαστε στεναχωρημένοι διότι δεν παίξαμε καθόλου όπως θα έπρεπε να παίξουμε, δεν είχαμε καλή συγκέντρωση, δεν είχαμε σωστή νοοτροπία μπορώ να πω.

Δεν ήμασταν σκληροί στην άμυνα μας και το χειρότερο είναι ότι απογοητευτήκαμε πολύ και φάνηκε και μέσα στο γήπεδο ότι σχεδόν το παρατήσαμε. Σε μία ομάδα σαν την δική μας αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει ποτέ. Τακτικά ότι και να πω ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος αν εξαιρέσουμε από το 8ο περίπου λεπτό του αγώνα μέχρι το τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου για δώδεκα λεπτά που βγάλαμε ενέργεια και προβληματίσαμε τον ΠΑΟΚ για αυτό φτάσαμε στο 38-40.

Από εκεί και πέρα σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν καλύτερη ομάδα κέρδισε δίκαια, πρέπει να καταλάβουν όλα τα παιδιά ότι χρειαζόμαστε πολλή προπόνηση και να δουλέψουμε τις αδυναμίες μας προφανώς σε θέματα συγκέντρωσης και νοοτροπίας ώστε να μην ξαναπαρουσιαστεί φαινόμενο να μην μην πιστεύουμε καν στο παιχνίδι ότι μπορούμε να επανέλθουμε. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα