Το παίρνει πάνω του ο Μπλατ για γκαρντ

Το παίρνει πάνω του ο Μπλατ για γκαρντ

Το παίρνει πάνω του ο Μπλατ για γκαρντ
Ο Ολυμπιακός με κάθε επισημότητα αρνήθηκε θέμα «Ουοναμέικερ» και ο Μπλατ ψάχνει να βρει την καλύτερη δυνατή λύση χωρίς να έχει καταλήξει ακόμη.

Η έντονη φημολογία περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Μπραντ Ουοναμέικερ δεν είχε υπόσταση και άνθρωποι της ομάδας αρνήθηκαν με κάθε επισημότητα πως υπήρξε το συγκεκριμένο θέμα.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι δεδομένο πως θα αποκτήσουν γκαρντ, όπως είναι δεδομένο πως ο προπονητής της ομάδας δεν βιάζεται.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου την κατάσταση και μάλιστα είναι αυτός που ξεψαχνίζει όλες τις λεπτομέρειες για τον παίκτη που θα φέρει. Ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός γνωρίζει την αμερικανική αγορά καλύτερα από πάρα πολλούς, έχει τις «επαφές» του στο ΝΒΑ και θέλει να τις εκμεταλλευτεί.

Ο 59άχρονος προπονητής δεν βιάζεται για την απόφαση του αφού δε θέλει να λαθέψει ή να φέρει κάποιον παίκτη που δε θα προσφέρει όσα θέλει.

ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ

Ο περιφερειακός που ψάχνει θέλει να διαθέτει καλό σουτ από μακρινή απόσταση, να δημιουργεί στην επίθεση παίζοντας «1on1» και να είναι συνεπής αμυντικός.

Τα χαρακτηριστικά αυτά δύσκολα συνυπάρχουν σε παίκτη αυτή την εποχή και φυσικά ο Μπλατ το γνωρίζει, ωστόσο θέλει να τα βρει στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν πήρε τον Μπράντον Πολ αφού ο Αμερικανός είναι «δυαροτριάρι» και όχι «ασόδυο». Ο Μπλατ δε θέλει να... μπουκώσει κι άλλο τις πλαϊνές θέσεις.

Ο Άρτσι Γκούντγουιν ήταν καλή περίπτωση, αλλά φαίνεται να προτιμά την Κίνα ενώ δε φαίνεται να τον συγκινεί ο Τζος Άνταμς... μέχρι τώρα.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος παίκτης που να έχει ξεχωρίσει στο μυαλό του ή τουλάχιστον δεν έχει αφήσει να διαρρεύσει κάποιος στόχος. Ο Μπλατ δε δίνει λογαριασμό σε κανέναν και ψάχνει μόνος του να βρει την καλύτερη δυνατή περίπτωση χωρίς να βιάζεται.

Να θυμίσουμε πως στο τέλος του μήνα οι ομάδες του ΝΒΑ είναι υποχρεωμένες να κόψουν τα «two way contract» και είτε να ελευθερώσουν τους παίκτες είτε να τους προσφέρουν εγγυημένο συμβόλαιο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα