Γκρίφιν: «Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, ενωμένοι θα αντεπεξέλθουμε»

Gazzetta team
Γκρίφιν: «Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, ενωμένοι θα αντεπεξέλθουμε»

bet365

O Μάλκολμ Γκρίφιν ανανέωσε το blog του στον ΕΣΑΚΕ και μίλησε για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ήφαιστο, ζητώντας από τους φίλους της ομάδας να έρθουν στο γήπεδο.

Tο blog του Μάλκολμ Γκρίφιν στον ΕΣΑΚΕ

Το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και στο Πρωτάθλημα, όπου και εκεί έχουμε επιστρέψει στις νίκες, μετά τις συνεχόμενες με Χολαργό και Κύμη. Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε τον Ήφαιστο Λήμνου. Μια επικίνδυνη ομάδα. Ο αντίπαλος μας έρχεται στην έδρα μας χωρίς άγχος και με μια σπουδαία νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ την προηγουμένη αγωνιστική.Προερχόμαστε από μια σπουδαία νίκη στο Βέλγιο με αντίπαλο την Αντβέρπ για το Basketball Champions league, η οποία μας φέρνει όλο και πιο στον στόχο μας που είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι έξι νίκες στον πρώτο γύρο μας έχουν φέρει σε θέση ισχύος στον όμιλο και είναι πλέον στο δικό μας χέρι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Πρέπει να παρουσιαστούμε πειθαρχημένοι στο πλάνο μας και να μην αμφισβητήσουμε σε καμία περίπτωση τη δυναμική του αντιπάλου μας. Μπορεί να αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών τον τελευταίο μήνα, ωστόσο, ενωμένοι θα αντεπεξέλθουμε. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο την Κυριακή και να πανηγυρίσουμε μαζί ακόμα μια νίκη.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα