Σιγκούνας: «Άλλαξε η ψυχολογία με Ζιάγκο, χαρούμενος που έμεινε ο Μυκονιάτης»

ΡΕΘΥΜΝΟ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ (24/11, 15:45)

Σιγκούνας: «Άλλαξε η ψυχολογία με Ζιάγκο, χαρούμενος που έμεινε ο Μυκονιάτης»

Σιγκούνας: «Άλλαξε η ψυχολογία με Ζιάγκο, χαρούμενος που έμεινε ο Μυκονιάτης»

Ο Αλέξανδρος Σιγκούνας μίλησε για την απογοήτευση και την πίκρα που έχει φέρει το 0-6 στο Ρέθυμνο, την άφιξη του Βαγγέλη Ζιάγκου στην ομάδα, αλλά και το ματς με το Χολαργό.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Καρδιά, πίστη και θέληση

Καλησπέρα σας φίλοι μου. Η 7η αγωνιστική βρίσκεται στα πρόθυρα της έναρξης, μια ακόμη ευκαιρία λοιπόν να μοιραστώ μαζί σας την άποψή μου, για την εβδομάδα πού μας πέρασε.

Κάναμε μία ήττα στο κλειστό της Νέας Σμύρνης από τον Πανιώνιο, η οποία εκτός από απογοήτευση και πίκρα, έφερε και κάποιες αλλαγές στην ομάδα.

Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι το οποίο θα άλλαζε τις ισορροπίες εάν κερδίζαμε. Δεν μπορώ να πω όμως ότι δεν σταματήσαμε να προσπαθούμε λεπτό για την νίκη, ακόμα και όταν το ματς είχε διψήφια διαφορά πόντων.

Με την έλευση του κ. Ζιάγκου, αισθάνομαι την αλλαγή ψυχολογίας σε όλη την ομάδα και βλέπω κάθε μέρα στο παρκέ τη δίψα που έχουν όλοι μου οι συμπαίκτες για τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι.

Είμαι χαρούμενος που ο κ. Μυκονιάτης παραμένει στην οικογένεια του Ρέθυμνο Cretan Kings, διότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ανήκει εξ ολοκλήρου στην μπασκετική οικογένεια του Ρεθύμνου και εάν θέλετε την γνώμη μου, είναι άδικο κάποιος να κριθεί από ένα "όχι καλό" τρίμηνο, όταν υπηρετεί άψογα την ομάδα για μια δεκαετία.

Καταλαβαίνετε πως όταν γίνεται μια αλλαγή προπονητή, κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, ο χρόνος που έχεις να προσαρμοστείς στις καινούργιες απαιτήσεις είναι ελάχιστος.

Απαιτεί εξαιρετικά υψηλό βαθμό συγκέντρωσης ώστε να δεχθείς τις καινούργιες πληροφορίες και να τις εφαρμόσεις στο παρκέ. Όλη η ομάδα έχει δουλέψει πολύ σκληρά και είμαστε απόλυτα αποφασισμένοι για τη νίκη απέναντι στον Χολαργό, μέσα στην έδρα μας.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ένα ματς, όπως όλοι έχουμε συμφωνήσει, που δεν χρειάζεται αναλύσεις και τακτικές. Χρειάζεται καρδιά, πίστη στην ομάδα και τεράστια θέληση για την νίκη.

Θεωρώ πως με τη νίκη απέναντι στον Χολαργό, θα ξεκινήσουμε να μπαίνουμε σιγά - σιγά στον σωστό δρόμο και η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη.

Κανένα πρωτάθλημα άλλωστε σε κανένα άθλημα δεν κρίθηκε απ’ την 6η αγωνιστική... Πόσω μάλλον αυτό της Basket League που είναι απ’ τα πιο ανταγωνιστικά της Ευρώπης και κάθε αγωνιστική κρύβει εκπλήξεις.

Κλείνοντας θέλω να καλέσω τον κόσμο μας να στηρίξει την ομάδα, να γεμίσει το Μελίνα Μερκούρη και στο τέλος να χαμογελάσουμε όλοι μαζί πανηγυρίζοντας την πρώτη μας νίκη στο Πρωτάθλημα!».

Best of internet