Πεδουλάκης: «Πιο κυνικοί, για να γίνουμε μεγαλύτερη ομάδα»! (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Πεδουλάκης: «Πιο κυνικοί, για να γίνουμε μεγαλύτερη ομάδα»! (vid)

bet365

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στο συναισθηματικό κομμάτι των παικτών του και τόνισε ότι πρέπει να γίνουν πιο «κυνικοί» στο παιχνίδι τους.

Μετά την νίκη επί του Ηφαίστου Λήμνου (89-81), ο προπονητής του Περιστερίου ανέφερε στην Συνέντευξη Τύπου: «Γενικά κάναμε ένα καλό παιχνίδι, στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς. Τρέξαμε, "πολεμήσαμε", προσπαθήσαμε...

Απλώς πρέπει να δουλέψουμε, για να γίνουμε μεγαλύτερη ομάδα, να μην λειτουργούμε τόσο με το θυμικό. Λειτουργούμε πολύ με το συναίσθημα, είτε τα πράγματα πάνε καλά είτε όχι. Πρέπει να γίνουμε πιο κυνικοί στο παιχνίδι μας.

Αυτό συμβαίνει πολλές φορές με τις ομάδες που "χτίζονται", βλέπουμε μια διαφορά και μετά λέμε ότι έχουμε χρόνο. Στο σύγχρονο μπάσκετ οι διαφορές εύκολα καλύπτονται και αυτό θα πρέπει να το δουλέψουμε. Αυτό δουλεύεται με τα παιχνίδια, την εμπειρία και τα βιώματα. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών. Κρατάμε το σκορ.

Ο Ήφαιστος είναι μια πολύ καλή ομάδα, το πάλεψαν, το προσπάθησαν, άλλαξαν τα σχήματα για να βρουν τις αδυναμίες μας. Ήμαστε ψύχραιμοι στο τέλος και κερδίσαμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα