Χάτσερ: «Μας... θρέφει να περιμένουμε το Κύπελλο»

Gazzetta team
Χάτσερ: «Μας... θρέφει να περιμένουμε το Κύπελλο»

bet365

Ο Ουίλ Χάτσερ μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Κύμης και την ανυπομονησία του για το Κύπελλο.

Ο Αμερικανό γκαρντ μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Κύμης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου.

Αναλυτικά ο Ουίλ Χάτσερ ανέφερε:

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ: «Δε νομίζω πως ήταν εύκολη νίκη. Έτσι φάνηκε στο τέλος. Μέχρι το 36' ήταν κλειστό παιχνίδι. Είχαμε σχεδόν σε όλο το παιχνίδι τον έλεγχο. Εμείς ερχόμαστε από συνεχόμενα παιχνίδια και βρήκαμε απέναντί μας μια ομάδα που της αρέσει η δύναμη κι η φυσική επαφή. Είχαμε μόνο δυο ημέρες να προετοιμαστούμε και δε ξέραμε τι ακριβώς να περιμένουμε από την Κύμη. Καταφέραμε να επιβληθούμε στον αντίπαλο μας και να πάρουμε και μια σημαντική διαφορά».

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Για τον δικό του ρόλο: «Νομίζω πως είναι λίγο περίεργο. Έχουμε πολλά παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και να βγούνε μπροστά σαν ήρωες. Κάποιοι παίκτες ίσως να μην είναι συνηθισμένοι στο να παίζουν τόσα παιχνίδια την εβδομάδα. Θέλουμε λίγο χρόνο ακόμη για να βρούμε τη χημεία μας. Είναι καλό να έχεις πολλούς παίκτες στο ρόστερ αλλά από την άλλη είναι λίγο περίεργο για εμάς καθώς δε ξέρουμε ακόμη πόσο χρόνο παίζει ο καθένας μας. Η χημεία μας θα μας δώσει μεγάλες νίκες και πρέπει να μπούμε στη διαδικασία να συνηθίσουμε σ' αυτό. Είναι κάτι δύσκολο αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε».

Για τη δική του απόδοση ως τώρα: «Για μένα θα έλεγα πως δεν είμαι σε πολύ καλό ρυθμό. Είναι η 13η σεζόν μου κι είμαι λίγο πιο ώριμος και καταλαβαίνω περισσότερα από παλαιότερα. Μπορώ να κρίνω αν είμαι καλός ή όχι. Πιστεύω στον εαυτό μου και θέλω να δίνω το 100%. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να κερδίζει η ομάδα. Όσο η ομάδα θα δουλεύει θα προσπαθήσω να βρω το ρυθμό μου».

Για τη συμμετοχή στα ημιτελικά του Κυπέλλου: «Ναι σίγουρα είναι. Είναι κάτι που μας... θρέφει το να περιμένουμε αυτά τα παιχνίδια. Είναι αρκετά μεγάλο κίνητρο. Για μένα είναι ακόμη μεγαλύτερο το κίνητρο γιατί δεν θα ξεχάσω ποτέ την αποτυχία απέναντι στον Φάρο, στην προηγούμενή μου θητεία. Μέχρι τότε όμως θα έχουμε μεγάλα παιχνίδια μπροστά μας που θα πρέπει να κερδίσουμε. Αν φτάσουμε στον τελικό, τότε όλα θα μπορούν να συμβούν».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα