Ματς... Ευρωπαίων στην Πάτρα, Δευτέρα οι «αιώνιοι»!

Αντωνία Σπανού
Ματς... Ευρωπαίων στην Πάτρα, Δευτέρα οι «αιώνιοι»!
Ματς βγαλμένο από το... Champions League είναι εκείνο που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα, με τον Προμηθέα να υποδέχεται την ΑΕΚ, ενώ οι «αιώνιοι» δοκιμάζονται την Δευτέρα.

Η 4η αγωνιστική της Basket League είναι άκρως ενδιαφέρουσα και περιλαμβάνει σπουδαία ματς.

Το πρόγραμμα ανοίγει με τέσσερα ματς στις 15:45 και τον Ήφαιστο Λήμνου να επιστρέφει... σπίτι του και να υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου, ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του το ευρωπαϊκό ματς και φιλοξενείται στον Χολαργό, ενώ ο Πανιώνιος μετά την νίκη του επί του Άρη την προηγούμενη αγωνιστική, πηγαίνει στο Λαύριο και θέλει να δώσει συνέχεια. Την ίδια ώρα η Κύμη υποδέχεται το ασταμάτητο Περιστέρι.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ατλέτικο Μαδρίτης – Σοσιεδάδ και σούπερ αποδόσεις στη Serie A από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται με ένα σπουδαίο παιχνίδι κόντρα σε δύο.. Ευρωπαίους. Ο εντυπωσιακός και αήττητος στο Champions League Προμηθέας Πάτρας υποδέχεται την ΑΕΚ σε ένα ματς που... κλέβει τις εντυπώσεις.

Η 4η αγωνιστική θα συνεχιστεί την Δευτέρα όπου οι δύο «αιώνιοι» δοκιμάζονται με τον Ολυμπιακό να ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Άρη σε ένα σπουδαίο ματς, λίγο πριν οι «ερυθρόλευκοι» ταξιδέψουν στην Μόσχα για το παιχνίδι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα από την Ζαλγκίρις και υποδέχεται στο ΟΑΚΑ το Ρέθυμνο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα