Πασκουάλ: «Έχουμε δουλέψει, να είμαστε σε καλή κατάσταση κόντρα στη Μακάμπι»

Πασκουάλ: «Έχουμε δουλέψει, να είμαστε σε καλή κατάσταση κόντρα στη Μακάμπι»

Gazzetta team
Πασκουάλ: «Έχουμε δουλέψει, να είμαστε σε καλή κατάσταση κόντρα στη Μακάμπι»

bet365

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στην Basket League και τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Ήφαιστο, ενώ στάθηκε και στο μεγάλο ματς με την Μακάμπι.

«Πρώτα απ’ όλα παίξαμε ένα σοβαρό παιχνίδι αν και στην αρχή δυσκολευτήκαμε να πιάσουμε ρυθμό. Ενδεχομένως ήμαστε λίγο έξω από τα νερά μας παίζοντας χωρίς οπαδούς, αλλά σιγά-σιγά βρήκαμε ρυθμό και βελτιώσαμε την άμυνά μας και το τρανζίσιον, πήραμε τα πρώτα πλεονεκτήματα» δήλωσε ο Καταλανός τεχνικός και συνέχισε:

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

«Κάτω από τα δύο καλάθια παίξαμε καλά αναφορικά με το στατικό παιχνίδι επιθετικά αλλά και αμυντικά και είχαμε κάποια προβλήματα στο τρανζίσιον τόσο στο επιθετικό, όσο και στο αμυντικό. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν λεπτομέρειες που πρέπει να βελτιώσουμε, αλλά είναι φυσιολογικό σε αυτή τη φάση. Σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι που ξεκινήσαμε με αυτήν τη νίκη».

Φυσικά ακολουθεί το παιχνίδι με την Μακάμπι και ο Τσάβι Πασκουάλ σχολίασε το πόσο λειτούργησαν τα ματς με Παγκράτι και Ήφαιστο στην ομάδα του: «Κάθε αγώνας σε μία επίσημη διοργάνωση είναι σημαντικός. Υπάρχει και η δουλειά που κάναμε πριν αρχίσει τη σεζόν. Ελπίζουμε να είμαστε σε καλή κατάσταση την Πέμπτη, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που έχει ενισχυθεί πολύ σε αυτή τη σεζόν».

Και κατέληξε μιλώντας για το δημιουργικό κομμάτι: «Γενικά με το Παγκράτι δεν γυρίσαμε πολύ καλά την μπάλα. Σήμερα ήμαστε καλύτεροι σε αυτό, αν κι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Είμαστε μία ομάδα που αρέσκεται στη δημιουργία και την πάσα. Αποτελεί ένα στοιχείο του οπλοστάσιού μας. Αλλά σε κάποια παιχνίδια είναι λίγο πιο περίπλοκο να το αξιοποιήσεις. Εξαρτάται από το κάθε παιχνίδι και την αντιμετώπιση του αντιπάλου».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα