Λοτζέσκι: «Ξέρω πως είναι να έρχεσαι από τον Ολυμπιακό, ο Ιωάννης θα λατρέψει το ΟΑΚΑ»

Λοτζέσκι: «Ξέρω πως είναι να έρχεσαι από τον Ολυμπιακό, ο Ιωάννης θα λατρέψει το ΟΑΚΑ»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Λοτζέσκι: «Ξέρω πως είναι να έρχεσαι από τον Ολυμπιακό, ο Ιωάννης θα λατρέψει το ΟΑΚΑ»

bet365

Ο Ματ Λοτζέσκι δήλωσε με αποφασιστικότητα στο gazzetta.gr πως θα συνεχίσει από εκεί που έμεινε στα περσινά playoffs και... συμβούλεψε τον Ιωάννη Παπαπέτρου που έκανε το ίδιο «ταξίδι» με αυτόν.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Η μετάβαση από τον έναν «αιώνιο» αντίπαλο στον άλλο φαντάζει μακρινό παρελθόν. Άλλωστε, ο Ματ Λοτζέσκι το απέδειξε με τις εμφανίσεις του στα περσινά playoffs της Basket League.

Ο 33χρονος γκαρντ/φόργουορντ είχε επιτρέψει από τον τραυματισμό του δριμύτερος κι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του τίτλου πριν υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο ίδιος μιλώντας στο gazzetta.gr εξέφρασε τη θέλησή του να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη χρονιά. Φυσικά, υποδέχτηκε με χαρά τον φίλο του Ιωάννη Παπαπέτρου που είναι σίγουρος πως θα προσαρμοστεί στην «πράσινο» χαμό που δημιουργούν οι φίλοι του «τριφυλλιού» στο... λεπτό.

«Αισθάνομαι πολύ καλά αυτή την χρονιά», είπε χαμογελώντας παρά την κούραση και συνέχισε: «Ο αχίλλειος μου δείχνει πολύ καλύτερα. Επίσης, η αλήθεια είναι πως πλέον στη δεύτερη χρονιά μου εδώ νιώθω πιο άνετα . Πέρσι ήταν περισσότερο η περίοδος της προσαρμογής, η μετάβαση στον Παναθηναϊκό και τα νέα δεδομένα. Οπότε όλα είναι καλά φέτος!»

Άρα τι θα περιμένουμε από εσένα;

«Θα έχω καλύτερη χρονιά!», απάντησε με αυτοπεποίθηση και συνέχισε: «Ελπίζω να συνεχίσω τις εμφανίσεις μου από εκεί που τις άφησα στο τέλος της περασμένης σεζόν! Ξέρω τι θέλει ο προπονητής, νιώθω πολύ καλύτερα με τους συμπαίκτες μου και το σημαντικότερο είναι πως ξεπέρασα τον τραυματισμό που με άφησε πίσω. Νιώθω υγιής. Οπότε ναι ελπίζω να έχω εξαιρετική σεζόν».

Έχει περάσει αρκετός καιρός από την περίοδο προετοιμασίας και ήδη έχετε τεστάρει τις δυνάμεις σας απέναντι σε πολλές ομάδες. Τι θα δούμε φέτος από τον Παναθηναϊκό;

«Έχουμε παίξει αρκετά παιχνίδια, σίγουρα σε κάποια δεν ήμασταν όλοι μαζί λόγω των υποχρεώσεων με τις Εθνικές ομάδες. Θα μπορούσαμε να είχαμε δείξει καλύτερη εικόνα στα φιλικά. Θα είναι λίγο διαφορετικός ο φετινός Παναθηναϊκός, αυτό που δεν αλλάζει είναι ότι θα παίζουμε σκληρά, σαν μία γροθιά κι ελπίζω να φτάσουμε μέχρι το τέλος στην φετινή Euroleague».

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ακολούθησε το ίδιο... ταξίδι με εσένα. Από τα «ερυθρόλευκα» του Ολυμπιακού στα «πράσινα» του Παναθηναϊκού. Του έδωσες κάποια συμβουλή; Τον προετοίμασες για το τι θα συναντήσει;

«Ναι, του μίλησα λίγο επειδή ξέρω τι περνάει και πως είναι αυτή η μετάβαση. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν τον... βασάνισαν για την απόφασή του να έρθει εδώ, δεν το ανοίξαμε και πολύ αυτό το θέμα. Χαίρομαι που τον έχουμε κοντά μας αυτή τη σεζόν, είναι πολύ καλός μου φίλος. Ό,τι κι αν χρειαστεί θα είμαι εδώ για να τον συμβουλέψω. Θα λατρέψει τον κόσμο του Παναθηναϊκού, η ατμόσφαιρα θα τον βοηθήσει. Θα του δώσει απίστευτη ώθηση».

Μπροστά σας έχετε το πιο σημαντικό τουρνουά. Τι διήμερο 27/28 Σεπτεμβρίου θα αγωνιστείτε στο «Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος» εις μνήμην του μεγάλου διοικητικού ηγέτη του «τριφυλλιού»:

«Νιώθουμε μεγάλη τιμή που θα τιμήσουμε σε αυτό το τουρνουά τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου. Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση και θα κάνουμε τα πάντα για να παίξουμε καλά και να τιμήσουμε το όνομά του. Θέλουμε να δούμε τον κόσμο να γεμίζει τις εξέδρες στο τόσο σημαντικό τουρνουά και στα δύο παιχνίδια».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα