Ζάρας: «Και πέρυσι ήμασταν καλοί αλλά φάγαμε κατραπακιές»

Ζάρας: «Και πέρυσι ήμασταν καλοί αλλά φάγαμε κατραπακιές»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ζάρας: «Και πέρυσι ήμασταν καλοί αλλά φάγαμε κατραπακιές»

bet365

Η πολύ καλή αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ στο φιλικό παιχνίδι με την IBB δεν αλλοίωσε τον γενικότερο τρόπο σκέψης του Θόδωρου Ζάρα ο οποίος αναφέρθηκε και στο πρόσφατο παρελθόν.

Ο έμπειρος γκαρντ του ΠΑΟΚ είχε αρχικά ότι… «ήταν ένα καλό τεστ για μας απέναντι σε μια καλή ομάδα. Δείξαμε καλά στοιχεία αλλά πρέπει να διορθώσουμε πράγματα και μπροστά και πίσω. Θέλουμε δουλειά. Ελπίζω αρχές του Οκτώβρη στα τρία συνεχόμενα παιχνίδια που θα έχουμε, να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι», ενώ σε ερώτηση για τα στοιχεία στα οποία θα στηριχθεί ο νέος ΠΑΟΚ απάντησε: «Θα στηριχθούμε στην ενέργεια στην άμυνα, πολυφωνία στην επίθεση, πολλά plays αλλά θα μπορούμε να απαντήσουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια στο μέλλον».

Βάζοντας κάτω τους αριθμούς (κυρίως) του πρώτου ημιχρόνου με το υψηλό επίπεδο δημιουργίας, ο Θόδωρος Ζάρας θυμήθηκε και τις καλές εντυπώσεις που υπήρχαν στα φιλικά της περσινής χρονιάς. «Και πέρυσι ήμασταν σε καλό δρόμο στα φιλικά αλλά φάγαμε κάτι κατραπακιές… τουλάχιστον αντιδράσαμε. Τα φιλικά βγάζουν συμπεράσματα, είναι καλό να είναι θετικά αλλά να μην επαναπαυόμαστε γιατί το περσινό πάθημα πρέπει να γίνει μάθημα».

Ρωτήθηκε για τους στόχους του ΠΑΟΚ την επόμενη χρονιά, τι παραπάνω μπορεί να πετύχει σε σχέση με πέρυσι. «Μπορεί να κάνει παραπάνω πράγματα στο Κύπελλο Ελλάδας, στην Ευρώπη και στην Ελλάδα να διεδικήσει την 3η θέση κερδίζοντας όλους στην έδρα μας», είπε.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα