Χαραλαμπόπουλος: Υπογράφει τη λύση συμβολαίου χωρίς περιοριστικούς όρους!

Χαραλαμπόπουλος: Υπογράφει τη λύση συμβολαίου χωρίς περιοριστικούς όρους!

Αντώνης Καλκαβούρας
Χαραλαμπόπουλος: Υπογράφει τη λύση συμβολαίου χωρίς περιοριστικούς όρους!

bet365

Παρελθόν πρέπει να θεωρείται ήδη ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος θα υπογράψει σήμερα τη λύση του συμβολαίου και στη συνέχεια θα μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα θέλει!

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ

Μέσα στις επόμενες ώρες ο 21χρονος φόργουορντ θα μείνει και τυπικά ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και μάλιστα χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο.

Αυτό σημαίνει ότι θα μπορεί να αγωνιστεί μελλοντικά σε όποια ομάδα επιθυμεί, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή δέσμευση με τους «πράσινους».

Ο Χαραλαμπόπουλος αναμένεται να υπογράψει τη λύση του συμβολαίου του από στιγμή σε στιγμή και στη συνέχεια να ανακοινωθεί και επίσημα το «διαζύγιο» από την «πράσινη» ΚΑΕ.

Μέχρι την Πέμπτη (23/8) αναμένεται να έχει αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με το Λαύριο, το Περιστέρι και τον Άρη να είναι οι τρεις ομάδες που επιθυμούν να τον εντάξουν άμεσα στο δυναμικό τους.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άλλες ομάδες, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που θα κυκλοφορεί και ελεύθερος στην αγορά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα