Λάσμε: «Let's kick some asses!» (pics)

Λάσμε: «Let's kick some asses!» (pics)

Gazzetta team
Λάσμε: «Let's kick some asses!» (pics)

bet365

O Στεφάν Λάσμε βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και δήλωσε πανέτοιμος να ξεκινήσει την προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό χωρίς... άλλες υποσχέσεις!

Ο «Gabon Beast» παρουσιάστηκε αισιόδοξος ενώ δεν πρόκειται να... χαριστεί σε κανέναν αντίπαλο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Let's kick some asses...»

Επίσης αναφέρθηκε στις συνομιλίες που είχε με Γκιστ και Καλάθη και υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται να ειπωθούν μεγάλα λόγια και ούτε να δοθούν υποσχέσεις. Μόνο να... γίνουν έργα.

Για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Περίμενα αυτή την ημέρα από τη στιγμή που υπέγραψα. Περίμενα να επιστρέψω στην Αθήνα και να γυρίσω σπίτι μου. Όλη μου η οικογένεια είναι ενθουσιασμένη, όλοι μας είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέφουμε και πλέον ανυπομονώ για τις προπονήσεις».

Για το γεγονός ότι θα δει παλιούς γνώριμους: «Σίγουρα! Μιλούσα και χθες με τον Τζέιμς (σ.σ. Γκιστ), βασικά μιλούσαμε όλο το καλοκαίρι και συζητούσαμε για την ομάδα. Έχω μιλήσει με τον Νικ μια φορά στο καλοκαίρι. Πλέον ανυπομονώ να δω τι έχει αλλάξει στην ομάδα, θα είναι διαφορετικά από τότε που ήμουν εδώ πάλι. Θέλω να γνωρίσω τα καινούρια παιδιά και να αρχίσουμε προπονήσεις. Πλέον θέλω να δω τι μπορούμε να κάνουμε στο παρκέ. Αυτό περιμένω. Να μπω στο παρκέ!»

Για τους στόχους του: «Let's kick some asses! Να κερδίζουμε τα παιχνίδια! Θέλω να κερδίζω τα παιχνίδια, δεν θέλω να χάνω. Είμαι… bad loser, δεν θέλω να χάνω δεν μου αρέσει. Θέλω να κερδίζω σε όλα τα παιχνίδια και θέλω να καταφέρω πράγματα που δεν κατάφερα την προηγούμενη φορά που ήμουν εδώ».

Για την πιθανότητα πρόκρισης στο Final 4:«Δεν θέλω να πετάω υποσχέσεις στον αέρα. Όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι για εμάς να πάμε σε ένα Final Four. Αυτός είναι ο στόχος για πολλές ομάδες, ο Παναθηναϊκός είναι μια τεράστια και δυνατή ομάδα και όλοι στην Αθήνα θέλουν να φτάσουμε στο Final Four. Ο Παναθηναϊκός δεν τα έχει καταφέρει από το 2012 κι έπειτα άρα εμείς πρέπει να έχουμε αυτόν τον στόχο. Όχι να υποσχόμαστε ότι θα το κάνουμε, αλλά να δουλεύουμε σκληρά για να το καταφέρουμε».

-Για το γεγονός ότι θα παίξει ξανά σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ: «Θα έχω άγχος, αλλά θα είμαι και ενθουσιασμένος. Ο κόσμος θα έχει προσδοκίες, θα θυμάται την τελευταία φορά που ήμουν εδώ. Εγώ θα μπω στο παρκέ και θα δώσω τα πάντα για να τα καταφέρω και να τους δικαιώσει. Θα μπω στο παρκέ για να δείξω σε όλους τι μπορεί να καταφέρω και τώρα που είμαι 36 ετών».

Photo Credits: Βαγγέλης Στόλης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα