Κέισι Χιλ: «Χαρούμενοι οι Κλίπερς για Ρόμπερσον, θα τον απολαύσουν οι οπαδοί της ΑΕΚ»! (pics & vids)

Κέισι Χιλ: «Χαρούμενοι οι Κλίπερς για Ρόμπερσον, θα τον απολαύσουν οι οπαδοί της ΑΕΚ»! (pics & vids)

Κέισι Χιλ: «Χαρούμενοι οι Κλίπερς για Ρόμπερσον, θα τον απολαύσουν οι οπαδοί της ΑΕΚ»! (pics & vids)

bet365

Ο Τάιλερ Ρόμπερσον θα έρθει στην Ελλάδα για χάρη της ΑΕΚ και ο προπονητής του στους Agua Caliente Clippers, Κέισι Χιλ, μιλάει στο gazzetta.gr για τον 23χρονο Αμερικανό.

Επαγγελματίας, δουλευταράς, αθλητικός, μετρημένος.

Αυτές είναι κάποιες λέξεις που θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν τον νέο παίκτη της ΑΕΚ, Τάιλερ Ρόμπερσον, σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, αλλά και με όσα είπε ο προπονητής του στη θυγατρική ομάδα των Κλίπερς, Κέισι Χιλ, στο gazzetta.gr.

500+ κορυφαία παιχνίδια καζίνο για ατέλειωτη διασκέδαση. (21+)

Οι Agua Caliente επέλεξαν τον 23χρονο φόργουορντ/σέντερ στο Νο.15 του draft της G-League το 2017 και αποτέλεσαν την μοναδική ομάδα μέχρι στιγμής στην καριέρα του, μετά το κολέγιο.

Ο 32χρονος κόουτς, ο οποίος θα βρίσκεται από τη νέα σεζόν και στο επιτελείο των Κλίπερς στο ΝΒΑ, στο πλευρό του Ντοκ Ρίβερς, φάνηκε ξετρελαμένος με τον Ρόμπερσον. «Αποκτήσαμε τον Τάιλερ από το draft της G-League πέρυσι τον Οκτώβριο. Από την στιγμή που έφτασε στην ομάδα μας, ξέραμε πως είχαμε αποκτήσει έναν πολύ καλό παίκτη», δήλωσε αρχικά.

Στην συνέχεια, ο Χιλ, που έκατσε και στον πάγκο των Santa Cruz Warriors για πέντε χρόνια - τα τέσσερα ως προπονητής - ανέλυσε λίγο και το αγωνιστικό προφίλ του Αμερικανού. «Ο Τάιλερ έπαιξε υπό τις οδηγίες ενός πολύ καλού κόουτς (σ.σ. Τζιμ Μποχέιμ) στο κολέγιο Syracuse, το οποίο έχει πολύ καλό πρόγραμμα. Ως rookie, ο Τάιλερ έδειξε την σπουδαία του ικανότητα να τρέχει στο παρκέ με εκπληκτική ταχύτητα για τη θέση του. Είναι ΠΟΛΥ αθλητικός και δυνατός κάτω από την μπασκέτα, έχει απαλό άγγιγμα και μπορεί να σουτάρει καλά για την θέση του».

Ο προπονητής των Agua Caliente και γιος του πάλαι ποτέ προπονητή στο ΝΒΑ (σε Νικς, Πέισερς, Μάτζικ, Σπερς, Σούπερ Σόνικς και Σανς), Μπομπ Χιλ, δεν μπόρεσε να μην σταθεί και στον χαρακτήρα του πρώην παίκτη του. «Ειλικρινά απολαύσαμε την συνεργασία μαζί του. Ήταν πολύ επαγγελματίας κι είχε καλή διαγωγή σε όλη την διάρκεια που ήταν μαζί μας. Δουλεύει πολύ σκληρά στις προπονήσεις. Το προπονητικό επιτελείο λάτρευε να δουλεύει μαζί του!», ενώ δεν ξέχασε να επισημάνει πως «είμαστε κάτι περισσότερο από χαρούμενοι για την ευκαιρία που παίρνει να παίξει σε έναν σύλλογο άξιου σεβασμού, όπως η ΑΕΚ. Πιστεύω πως η ομάδα και οι οπαδοί της ΑΕΚ θα τον απολαύσουν πραγματικά, βλέποντάς τον να παίζει!».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα