Ψηφίσατε: Ο Γιάνις Τίμα η καλύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού! (pic)

Ψηφίσατε: Ο Γιάνις Τίμα η καλύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού! (pic)

Αντωνία Σπανού
Ψηφίσατε: Ο Γιάνις Τίμα η καλύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού! (pic)
Ο Ολυμπιακός έχει ολοκληρώσει ήδη το φετινό του ρόστερ και το gazzetta.gr σας κάλεσε να επιλέξετε την αγαπημένη σας μεταγραφή, με τον Γιάνις Τίμα να είναι εκείνος που στις λεπτομέρειες «έκοψε» πρώτος το νήμα.

Ο Ολυμπιακός, μετά το τέλος της περσινής σεζόν, έκανε γρήγορες κινήσεις και ολοκλήρωσε το ρόστερ αρκετά νωρίς μέσα και πριν καλά καλά βγει ο Ιούλιος. Η πρώτη και πιο ενδιαφέρουσα κίνηση ήταν εκείνη του προπονητή, αφού μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποτέλεσε παρελθόν και ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι εκείνος που θα βρίσκεται σε αυτό το πόστο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Ισραηλινοαμερικανός προπονητής ήξερε τι ήθελε από το «ερυθρόλευκο» ρόστερ και μετά τις ανανεώσεις του Βασίλη Σπανούλη και του Κώστα Παπανικολάου, ακολούθησαν και οι ξένοι που αποτελούν τις φετινές προσθήκες.

Το gazzetta.gr σας κάλεσε να ψηφίσετε μεταξύ των πέντε... νεοφερμένων, Γκος, Τίμα, ΛιΝτέι, Βεζένκοφ και Τουπάν και εσείς επιλέξατε.

Συνολικά το poll του gazzetta μέτρησε 6.617 ψήφους και από αυτές ο Γιάνις Τίμα, που αποκτήθηκε από την Μπασκόνια για να καλύψει το κενό του Ιωάννη Παπαπέτρου, είναι εκείνος που ξεχώρισε. Με 1758 ψήφους και με μικρή διαφορά από τους υπόλοιπους ο Λετονός μπόμπερ αποτελεί κατά την γνώμη σας την καλύτερη φετινή μεταγραφική κίνηση του Ολυμπιακού και εκείνος που περιμένετε να ταιριάξει και να βοηθήσει περισσότερο στην φετινή προσπάθεια.

Ο παίκτης πιάνει «Λιμάνι» για να δώσει κάτι που σύμφωνα με τον Μπλατ έλειπε πέρυσι, το «δολοφονικό» του σουτ. Ο Λετονός μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο παρκέ, είναι αθλητικός και αναμένεται με τον Γιάνις Στρέλνιεκς στο πλευρό του να αποτελέσουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο έξω από την γραμμή των 6.75μ..

Με μικρή διαφορά ακολουθούν και οι Αξέλ Τουπάν και ο Ουίλιαμς Γκος, αφού ο ένας είχε 1695 ψήφους και ο δεύτερος με 1651 δείχνοντας ξεκάθαρα ότι οι τρεις παίκτες είναι εκείνοι που ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει ξεχωρίσει και περιμένει να ανταποκριθούν στις προσδοκίες που έχουν δημιουργεί.

Πιο πίσω και με μεγάλη διαφορά από τους τρεις πρώτους είναι οι Βεζένκοφ και ΛιΝτέι με τον Αμερικανό, που δεν έχει μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη, να είναι εκείνος που αντιμετωπίζεται με την μεγαλύτερη... δυσπιστία.

Μπορεί να μην δόθηκε η επιλογή του Ντέιβιντ Μπαλτ στην ψηφοφορία, αλλά στα σχόλια σας ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού πήρε μεγάλο μερίδιο από την πιο σημαντική κίνηση του Ολυμπιακού στο φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα