Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ μπλεγμένος σε υπόθεση δωροδοκίας!

Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ μπλεγμένος σε υπόθεση δωροδοκίας!

Gazzetta team
Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ μπλεγμένος σε υπόθεση δωροδοκίας!

bet365

Ο Τζερόμ Άλεν που πέρασε από τον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2006-07 κατηγορείται για δωροδοκία, τότε που ήταν προπονητής στο κολέγιο Πεν.

Για άλλη μια φορά το NCAA πλήττεται από υπόθεση δωροδοκίας

Σύμφωνα με το bloomberg.com ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν βοηθός προπονητή στους Σέλτικς, Τζερόμ Άλεν κατηγορείται για δωροδοκία

Η υπόθεση πάει καιρό πίσω τότε που ήταν προπονητής στο πανεπιστημίου Πεν και κατηγορείται πως δέχτηκε 74.000 δολάρια για να βοηθήσει τον γιο ενός διάσημου επιχειρηματία να έρθει στο κολέγιο.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Πάντως το κείμενο στο τέλος αναφέρει πως τόσο το Πεν, όσο και ο Άλεν δεν αναφέρονται ονομαστικά στο κατηγορητήριο που έχει σχηματιστεί κατά του ανθρώπου που που σύμφωνα με τα δημοσιέυματα πάντα, έδωσε στον Άλεν τα χρήματα σε ιδιωτικό τζετ το 2015.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα