Έβανς: «Ο Μανωλόπουλος με έπεισε να έρθω στη Λήμνο»

Έβανς: «Ο Μανωλόπουλος με έπεισε να έρθω στη Λήμνο»

bet365

Ο Σον Έβανς αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ήφαιστο Λήμνου.

Οι δηλώσεις του Αμερικανού φόργουορντ μετά τη συμφωνία με την ομάδα της Λήμνου:

-Πώς νιώθεις που επιστρέφεις στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ηφαίστου Λήμνου αυτή τη φορά;

«Νιώθω πολύ καλά που επιστρέφω στο ελληνικό πρωτάθλημα στο οποίο είχα παίξει δύο σεζόν στο παρελθόν. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης όπως και η Ελλάδα και ο κόσμος της. Οι Έλληνες είναι πολύ φιλικοί και εκδηλωτικοί απέναντί μου και κάθε φορά φορά που βρίσκομαι στην χώρα απολαμβάνω την κάθε μου στιγμή».

-Και άλλες ελληνικές ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ, ήθελαν να σε εντάξουν στο δυναμικό τους. Ποια ήταν αυτά τα στοιχεία που σε έκαναν να επιλέξεις να συνεχίσεις την καριέρα σου στον Ήφαιστο Λήμνου;

«Υπήρχαν πολλές ομάδες από την Ελλάδα που ήθελαν να με υπογράψουν και πραγματικά ευχαριστώ την κάθε ομάδα ξεχωριστά και νιώθω ευγνώμων για το ενδιαφέρον τους.

Αλλά ένας από τους λόγους που αποφάσισα να έρθω στη Λήμνο ήταν η προσέγγιση από τον κόουτς Μανωλόπουλο. Μου ανέλυσε λοιπόν στις συζητήσεις που είχαμε κάνει, τόσο τα σχέδιά του με την ομάδα όσο και το σχεδιασμό που έχει στο μυαλό του για εμένα προσωπικά. Έτσι, ένιωσα ότι έχει το καλύτερο πλάνο για μένα και ότι η όλη σκέψη του για την ομάδα είναι η καλύτερη ώστε να έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν. Τέλος, να τονίσω ότι η διοίκηση κάνει μία μεγάλη προσπάθεια ώστε να βάλει τη Λήμνο στο μπασκετικό χάρτη της χώρας και είμαι περήφανος που θα συμμετέχω στην προσπάθεια αυτή».

-Όπως μας ανέφερες, είχες διάφορες συζητήσεις με τον προπονητή. Σου ανέλυσε κάτι παραπάνω για σένα και για την ομάδα γενικότερα;

«Αρχικά να πω ότι ο κόουτς Μανωλόπουλος είναι ένας προπονητής που τον σέβονται στην Ελλάδα. Έχει προπονήσει μεγάλες ομάδες και αυτό από μόνο του αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για μένα ώστε να μάθω πράγματα που θα μου κάνουν γενικότερα καλό στην καριέρα μου.

Γνωρίζει πολύ καλά, από το πέρασμά μου από το ελληνικό πρωτάθλημα, τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζομαι και το γεγονός επίσης ότι είμαι ευπροσάρμοστος τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα».

-Σου έχει αναφέρει κάποιος τον ενθουσιασμό που έχουν οι φίλαθλοι στη Λήμνο περιμένοντας την ομάδα να αγωνιστεί εκεί;

«Ναι, μου έχουν μιλήσει τόσο για το γεγονός ότι πρόκειται για μία ιστορική στιγμή για το νησί το ότι θα αγωνιζόμαστε εκεί όσο και για το ότι σημαίνει πολλά για τους ανθρώπους του νησιού το ότι θα έχουν μία ομάδα που θα παίζει στην Α1 κατηγορία. Θεωρώ πολύ σημαντικό να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε ώστε να "χτίσουμε" όλοι μαζί μία καλή ομάδα και να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι με την ίδια ενέργεια και το ίδιο πάθος σαν να είναι το τελευταίο μας. Δεν εκπροσωπούμε πλέον μόνο τους εαυτούς μας αλλά και τους υπέροχους ανθρώπους της Λήμνου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα