Ο Αντώνης Κόνιαρης αναδείχθηκε Καλύτερος Νέος της Basketleague

Ο Αντώνης Κόνιαρης αναδείχθηκε Καλύτερος Νέος της Basketleague

Gazzetta team
Ο Αντώνης Κόνιαρης αναδείχθηκε Καλύτερος Νέος της Basketleague

bet365

Φαίνεται ότι αυτός ο τίτλος ανήκει στον Αντώνη Κόνιαρη καθώς για δεύτερη διαδοχική χρονιά αναδείχθηκε Καλύτερος Νέος Παίκτης της Basketleague.

Ο 21χρονος γκαρντ του ΠΑΟΚ είχε να «αντιμετωπίσει» τους Μιχάλη Λούντζη, Ντίνο Μήτογλου και σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του ΕΣΑΚΕ… «Ο Κόνιαρης συγκέντρωσε 10 προτιμήσεις σε σύνολο 28 (35,71%) στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών των ομάδων της STOIXIMAN.GR Basket League, στην οποία δεύτερος ήταν ο Μιχάλης Λούντζης των Τρικάλων Bc Aries (7 ψήφοι, ποσοστό 25%). Στην ψηφοφορία των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ο 21χρονος Χανιώτης γκαρντ συγκέντρωσε ποσοστό ψήφων 43,59% με δεύτερο τον Κωνσταντίνο Μήτογλου, τον οποίο ψήφισε το 17,95%.

Στην ψηφοφορία του κοινού, ο Κόνιαρης, ο οποίος αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ από ηλικίας 14 ετών, το 2011, έως το 2014, στην συνέχεια έπαιξε στον Παναθηναϊκό (2014-16) και επέστρεψε πριν από δύο χρόνια στον «Δικέφαλο του Βορρά», συγκέντρωσε το 26,23% των προτιμήσεων έναντι 24,26% του Μήτογλου».

Στην ψηφοφορία συμπεριλήφθηκαν όλοι οι παίκτες που είναι γεννημένοι από το 1996. Ο ίδιος ο Κόνιαρης μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ σημείωσε ότι… «Κάθε διάκριση είναι σημαντική, ιδιαίτερα όμως όταν αυτή προέρχεται από τις επιλογές των προπονητών, των αρχηγών και ψήφους δημοσιογράφων και φιλάθλων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μου για την εμπιστοσύνη και στους συμπαίκτες μου χωρίς την συμπαράσταση των οποίων δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Η δουλειά μας και η προσπάθεια ατομικής βελτίωσης δεν σταματά ποτέ, ούτε τώρα ο καλοκαίρι» και συμπλήρωσε: «Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς σωστή χημεία, όμορφη ατμόσφαιρα και μεθοδική δουλειά, στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ομάδα μας», επισήμανε ο Κόνιαρης και πρόσθεσε: «Εύχομαι υγεία, καλό καλοκαίρι σε όλους και η επόμενη σεζόν να είναι ακόμη καλύτερη για μένα και τον ΠΑΟΚ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα