Σχίζας: «Να δικαιώσω την εμπιστοσύνη του ΠΑΟΚ»

Σχίζας: «Να δικαιώσω την εμπιστοσύνη του ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Σχίζας: «Να δικαιώσω την εμπιστοσύνη του ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Σταύρος Σχίζας θα ενισχύσει τον ΠΑΟΚ την επόμενη διετία και στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του «Δικεφάλου» μίλησε για τις φιλοδοξίες του με τους «ασπρόμαυρους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο paokbc.gr

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εξέλιξη αυτή την καριέρα μου. Ήθελα πάντα να παίξω με μία ομάδα στην Ευρώπη, όταν πέρσι πήρα την απόφαση να πάω στον Κολοσσό, ήθελα να βρω χρόνο για να δείξω την αξία μου. Νομίζω ότι τα κατάφερα καλά, ήρθε η πρόταση από τον ΠΑΟΚ και είμαι πολύ χαρούμενος που θα μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ σε μία ομάδα με τεράστια ιστορία, με ένα καταπληκτικό πρόγραμμα και σε ένα πολύ όμορφο γήπεδο», τόνισε αρχικά ο Σταύρος Σχίζας που έρχεται στη Θεσσαλονίκη, τον τόπο καταγωγής της γυναίκας του, με τρομερή διάθεση για δουλειά: «Μου αρέσει πολύ να δουλεύω στο γήπεδο. Πάντα το είχα, αλλά με βοήθησε πολύ σε αυτό και η παρουσία μου στην Αμερική για τέσσερα χρόνια. Με την δουλειά βελτιώνεσαι κι αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι θα δίνω πάντα το 100% για την ομάδα μου. Αυτό είναι το στυλ του παιχνιδιού μου, να παίζω πάντα με πάθος και στο 100%».

Ποιες όμως είναι οι φιλοδοξίες που έχει με τον ΠΑΟΚ ο Σταύρος Σχίζας; «Θέλω να πω αρχικά ότι είμαι ευτυχισμένος που έρχομαι στον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα το οποίο μου ταιριάζει, ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύονται και θέλω να τους δικαιώσω με την παρουσία μου τα επόμενα δύο χρόνια. Πέρσι στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ νομίζω ότι πέτυχε με το παραπάνω τον στόχο του, οπότε θα ήθελα να φτάσουμε στα ίδια, μακάρι να καταφέρουμε και κάτι παραπάνω, αυτό θα είναι τέλειο και φυσικά στην Ευρώπη να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα